Vallja e Shestanit

Nishani dekoron Malësinë e Madhe,merrnin pjesë deputetet shqiptarë të Kuvendit të Malit të Zi – Video
Në prag të 100 vjetorit te shpalljes së Pavarësisë së vendit, në një aktivitet artistik përkujtimor të zhvilluar në teatrin “Migjeni” të Shkodrës, Presidenti i Republikes Bujar Nishani nderoi Malësinë e Madhe me titullin e lartë “Nderi i Kombit”. Në aktivitetin “Ku e muer emrin Malësia e Madhe” merrnin pjesë artistë të zonës së Malësisë në dy anët e kufirit . Presidenti Nishani beri një përmbledhje të kontributit të madh  të krahinës së Malësisë së Madhe jo vetëm... Vazhdo

December 1, 2012  :: Shtypi / Mediji :: Komente (2)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Festa “Ditët e Shën Ndout” në Braticë u kremtua me aktivitete sportive dhe kulturore
Me rastin e festës së Shën Ndout, pajtorit të Kishës Katolike në Braticë, për herë të parë kjo festë u kremtua në mënyrë më të veçantë, me organizimin e një mori aktivitetesh sportive dhe kulturore, që gjaten nga data 6-13 qershor. Manifestimi filloi të hënën, më 6 qershor, me turneun në futboll ku morën pjesë 12 ekipe nga treva e Ulqinit. Turneu përfundoi të enjten, me finalen ndërmjet ekipeve “Lali Comerc” dhe “Kllezna”, e cila u fitua nga ekipi “Lali Comerc”. Turneu kishte qëllim bamirësie... Vazhdo
Forumi Rinor Buzuku – Rikthim i historisë së përgjumur
Ditëlindja e parë e Forumit Rinor “Buzuku” dhe rilindja e këngës, valles dhe veshjes shestanase Forumi Rinor i Shoqatës “Don Gjon Buzuku” pas një viti pune që nga themelimi i tij vuri në lëvizje këtë histori të përgjumur dhe kthej frymëmarrjen pikërisht të shtunën. Lotët e gëzimit ishin të pranishme në secilën fytyrë që kahmoti nuk e kishin përjetuar këtë këngë e valle. Mbremja e se shtunes e dates 20 nentor e gjeti qytetin e Ulqinit ne nje atmosfere feste. Rruget qe te conin ne Shtepine e Kultures... Vazhdo