Vaso Radoviq

Zgjedhët këshilli komunal i PDS-së Ulqin
Luigj Shkreli, deputet i PDS në parlamentin e Malit të Zi, në Konferencën e gjashtë zgjedhore komunale, të mbajtur mbrëmë në Ulqin, i tha kryetarit dhe deputetit të Partisë Demokratike të Socialistëve /PDS/ Milo Gjukanoviqit se “publikisht i themi qytetarëve të Ulqinit se pa PDS nuk ka zhvillim as përparim të qytetit as të Komunës së Ulqinit në përgjithësi”, njofton KosovaLive. Partia Demokratike e Socialistëve zgjodhi këshillin komunal të ri të kësaj partie për qytetin e Ulqinit. Këshilli përbëhet prej... Vazhdo
Luigj Shkrela – Bartësi i listës së Partis Demokratike e Socialisteve (DPS)
Pse duhet votuar per Partin Demokratike e Socialisteve (DPS) Per Partin Demokratike te Socialisteve,duhet pa tjeter votua per shume aresuera…njera nga ata se asht subjekti ma stabil dhe ma me autoritet dhe bindes ne realizimin e programit partiak..dhe subjekt qe ma se miri din me artikuluar interesat e pergjithshme te te gjithe qytetareve….PDS-ja me listen e saj zgjedhore deshmon qarte orientimin e padiskutueshem ne zhvillimin e vlerave multietnike,multikulturore,dhe multikonfesionale,,si themel i bashkejetese dhe tolerances,,qe... Vazhdo
Sezoni më i suksesshëm në dy dekadat e fundit në Ulqin – Video
Komuna e Ulqinit dhe Organizata Turistike e Ulqinit e vlerësojnë shumë të suksesshëm sezonin e sivjetshëm turistik në Ulqin Ulqin – Komuna e Ulqinit dhe Organizata Turistike e Ulqinit e vlerësojnë të suksesshëm sezonin e sivjetshëm turistik në Ulqin. “Është konstatim i përgjithshëm, jo vetëm i yni si pushtet vendor, por edhe i përfaqësuesve të hoteleve, plazheve, biznesit, i vetë mysafirëve, por dhe i njohësve të situatave turistike që sezoni i këtij viti ka qenë shumë i suksesshëm dhe mjaft nga... Vazhdo

September 13, 2010  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Sezoni më i suksesshëm në dy dekadat e fundit në Ulqin – Video
Tags: , , , , , , ,

Sezon i frytshëm turistik për Ulqin
Pas mbylljes së sezonit turistik në Ulqin, akomodimi, ushqimi dhe shërbimet do të jenë 20-30 për qind më lirë se gjatë korrikut dhe gushtit Kesaj vere në Ulqin janë dëgjuar gjuhë të ndryshme, që tregon se ai kishte një strukturë tjetër të turistëve, të cilët në numër rekord erdhën nga vendet e rajonit, por edhe nga Evropa. Numri i tyre ishte 13 për qind më i lartë se vjet në fund të gushtit, shkruan e përditshmja podgoricase “Pobjeda”. Zakonisht në fund të gushtit, për shkak të fillimit të vitit... Vazhdo

September 1, 2009  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Sezon i frytshëm turistik për Ulqin
Tags: , , , , ,

Radha e Plazhit të Madh të Ulqinit
Plazhit të Madh të Ulqinit do t’i ndryshojë shumë shpejt pamja.Qeveria malazeze ka ftuar për të investuar në këtë pjesë investitorët e fuqishëm botërorë.Pas investimeve të mëdha në pjesët e tjera të bregdetit, qeveria malazeze i ka hedhur sytë nga Ulqini. Ajo është në kërkim të investitorëve që do ta shndërronin Plazhin e Madh në pushimore të klasit botëror. “Zhvillimi i Plazhit të Madh dhe lokacioneve të tjera në bregdetin e Malit të Zi… mund të ndryshojnë komplet të ardhmen ekonomike... Vazhdo

April 28, 2008  :: Shtypi / Mediji, Turizmi / Turizam :: Comments Off on Radha e Plazhit të Madh të Ulqinit
Tags: , , , , , , , ,

Postpavarësia, Mali i Zi zbulon turizmin luksoz
ULQIN- Dy vjet pas shkëputjes nga Serbia, Mali i Zi vendos të shndërrojë plazhet e tij në qendra të rëndësishme turistike për t’i dhënë një zhvillim të mëtejshëm aktivitetit turistik, si një ndër treguesit kryesorë të zhvillimit të tij ekonomik. Të paktën gjashtë qendra të tilla do të ndërtohen nga investitorët e huaj, kryesisht në pjesën jugore. Ministria e Ekonomisë dhe Zhvillimit, u bëri thirrje investitorëve të huaj për investime në plazhin e madhë”Velika Plaza” pranë qytetit të... Vazhdo

April 27, 2008  :: Shtypi / Mediji, Turizmi / Turizam :: Comments Off on Postpavarësia, Mali i Zi zbulon turizmin luksoz
Tags: , , , , , ,