Vehbi Miftari

Presidenti Sejdiu pushoi funksionin në LDK
Zëdhënësi i LDK Vehbi Miftari mohoi zërat se pas pezullimit të postit partiak të presidnetit Fatmir Sejdiu, LDK do zgjedh Eqrem Kryeziut kryetar të ri .Me hyrjen në fuqi të Kushtetutës së Republikës së Kosovës më 15 qershor Presidenti I Kosovës, Fatmir Sejdiu, ka pezulluar postin e kryetarit të Lidhjes Demokratike të Kosovës. LDK, e cila nuk ka marrë ndonjë njoftim zyrtar për vendimin mbi pezullimin e postit të liderit partiak, e vlerëson si legal pozitën dhe punën e Presidentit Sejdiu, duke theksuar se nuk ka... Vazhdo

June 17, 2008  :: Rajoni / Region, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Presidenti Sejdiu pushoi funksionin në LDK
Tags: , , ,