velipoj

Pasi “pushtuan” bregdetin e Malit të Zi,Rusët ia mësyjnë Shqipërisë
Pasi “pushtuan” bregdetin e Malit të Zi, duke i çuar çmimet atje deri në 10 000 euro/m2, rusët shfaqin interes dhe fillojnë të mbërrijnë në Shqipëri. Si do të ndikojë ardhja e tyre në çmimet e tregut të pasurive të paluajtshme në bregdetin shqiptar? Pas interesit të evropianëve perëndimorë, si anglezët, norvegjezët apo irlandezët, në Shqipëri po duken së fundmi edhe blerësit më potencialë të tregut të pasurive të paluajtshme, rusët. Kjo është padyshim një nga të rejat më interesante për... Vazhdo

June 24, 2008  :: Rajoni / Region, Shtypi / Mediji, Turizmi / Turizam :: Comments Off on Pasi “pushtuan” bregdetin e Malit të Zi,Rusët ia mësyjnë Shqipërisë
Tags: , , , , , , ,