vijesti iz ulcinja

Crna Gora: Protiv masovnog turizma
Iako je prema broju no?enja, posjeti i finansijskim podacima protekla godina bila najbolja u posljednjih 15, ona je pokazala i odre?ene nedostatke u turisti?koj ponudi Crne Gore, prvensteno kada je u pitanju infrastruktura – ocijenili su iz Crnogorskog turisti?kog udruženja (CTU). Vazhdo  Vazhdo
60 Euro për 24 studentë nga Ulqini
Komuna e Ulqinit ka vendosur që të shpërdaj bursa nga 60 eura,24 studentëve ma të mir nga Ulqini që studijojn në Mal të Zi dhe Regjion.Ashtë vendosur që për muaj tetor,nëntor,dhjetor ti ipen nga 180 euro,kurse pagesat tjera do vijojn ne gjiro llogari të tyre studentëve. Komisioni ku në krue të saj asht Nail Rexha vendosen që bursat për kët vitë shkollor ti akordohen:Dritan Abazoviqit student në shkencat Politike Vazhdo  Vazhdo
Kuvendi i Kosovës miraton qeverinë e re
Paralmenti i Kosovës ka miratuar të mërkurën qeverinë e re të Hashim Thaçit dhe ka rizgjedhur Fatmir Sejdiun si president.Për z.Thaçi dhe kabinetin e tij qeveritar kanë votuar 85 deputetë nga 112 sa ishin në sallë. Vazhdo  Vazhdo
Why has James Bond chosen Montenegro?
The popularity of the Montenegrin shore and some new infrastructural facilities on it, such as prestigious hotel Splendid, are beginning to find its place in the top notch Vazhdo  Vazhdo
Krishtlindja ortodokse: Qëllohet aeroplani
Aeroplani i Montenegro Airlines u qëllua me një plumb gjatë festimit të Krishtlindjes ortodokse në Podgoricë.Të dielën rreth orës 22, aeroplani Vazhdo  Vazhdo
Visa Facilitation and Readmission Agreements
Facilitation and Readmission Agreements with Albania, Bosnia and Herzegovina, Montenegro, Serbia and the former Yugoslav Republic of Macedonia have entered into force Vazhdo  Vazhdo

January 9, 2008  :: Rajoni / Region :: Komente (2)
Tags: , ,

Dinoša: Kandidat koji je korektan prema Albancima
Podgorica, (MINA) – Demokratska unija Albanaca (DUA) podrža?e na predsjedni?kim izborima kandidata koji ?e biti spreman da implementira evropske i demokratske standarde u vezi sa pravima i položajem Albanaca i ostalih nacionalnih manjina u Crnoj Gori. Predsjednik DUA Ferhat Dinoša Vazhdo  Vazhdo

January 8, 2008  :: Politika :: Comments Off on Dinoša: Kandidat koji je korektan prema Albancima
Tags: , , , , , , , , , ,

British Investors Shun Montenegro Bay
January 2008-Podgorica -British and Irish investors have been showing less interest recently in properties in Montenegro’s scenic Bay of Kotor region on the Adriatic coast. Vazhdo  Vazhdo

January 8, 2008  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on British Investors Shun Montenegro Bay
Tags: , , ,

Montenegro’s Potential Interests Gulf Sheikh
A Gulf Sheikh, Hamdan bin Zayed Al Nahyan, foreign minister of Abu Dhabi, in the United Arabian Emirates, has indicated willingness to make major investments in Montenegro after discovering its long sandy beaches and other coastal and continental resorts, local media reported.The Vijesti daily reported on Monday that the Sheikh, who is also president of the First Gulf Bank, is especially interested in a 13-kilometre beach near the coastal town of Ulcinj, once a pirates’ harbour. Vazhdo  Vazhdo
Spanish Firm to Manage Montenegro Hotel
Ulcinj_ Spanish hotel company Iberostar Hotels will manage the Otrant Hotel in the southern Montenegrin town of Ulcinj from 2009 to 2019, Otrant’s management announced on Friday. A contract between Barkli Montenegro, the Russian company which owns the Otrant, and Iberostar was signed on Monday in Palma de Majorca, Spain. Vazhdo  Vazhdo

January 8, 2008  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Spanish Firm to Manage Montenegro Hotel
Tags: , , ,

Page 1 of 41234