vijesti iz ulcinja

Mali i Zi do të shpenzojë 9.8 milion euro për modernizimin e ushtrisë
Podgoricë:04.012008 Shefi i shtabit të përgjithshëm Jovan Lakçeviç tha se Mali i Zi ka në plan të shpenzojë 9.8 milion euro për të modernizuar ushtrinë, një përparësi e Vazhdo  Vazhdo

January 8, 2008  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Mali i Zi do të shpenzojë 9.8 milion euro për modernizimin e ushtrisë
Tags: , ,

Mali i Zi nuk i zbaton standardet europiane për pakica
Ulqin, 7 janar — Shteti i Malit të Zi nuk ka arritur ende të zbatojë korpusin e të drejtave të pakicave kombëtare si në demokracitë shumetnike evropiane, nuk ka arritur të zbatojë standardet evropiane në jetën shoqërore dhe politike. Kështu ka thënë të hënën Ferhat Dinosha, Vazhdo  Vazhdo
Ministar za zaštitu ljudskih i manjinskih prava Fuad Nimani uputio ?estitke povodom pravoslavnog Boži?a
Povodom velikog pravoslavnog praznika Boži?a, Ministar za zaštitu ljudskih i manjinskih prava g-din Fuad Nimani Vazhdo  Vazhdo

January 8, 2008  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Ministar za zaštitu ljudskih i manjinskih prava Fuad Nimani uputio ?estitke povodom pravoslavnog Boži?a
Tags: , , , , , , , , , , ,

Mosaprovimi i llogarisë përfundimtare të komunës së ulqinit dhe buxhetit për vitin 2008
Kjo kumtese,me te cilën jemi drejtuar opinionit,ka për qellim qe ti rikujtojmë organet përgjegjëse te Komunës Vazhdo  Vazhdo

January 8, 2008  :: Politika :: Comments Off on Mosaprovimi i llogarisë përfundimtare të komunës së ulqinit dhe buxhetit për vitin 2008
Tags: , , , , , , , , , ,

U Ulcinju slavili sa svih meridijana
Nikad bolje   Neobi?no miran grad, tih dana, podsje?ao je na metropolu, posebno kada sunce za?e. Oki?ene ulice, nasmijani ljudi, prepuni kafi?i, diskoteke dupke pune. U restoranima se tražilo mjesto više. A dobar provod na svakom Vazhdo  Vazhdo

January 8, 2008  :: Shtypi / Mediji :: Komente (1)
Tags: , ,

Në “Maestral” 250 klientë nga Shqipëria për vitin e ri
Rreth 250 klientë nga Shqipëria fqinje do t`i festojnë Kërshëndellat katolike në Hotelin “Maestral” në Përzhno. Menaxheri i hotelierisë në këtë hotel Vazhdo  Vazhdo

January 7, 2008  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Në “Maestral” 250 klientë nga Shqipëria për vitin e ri
Tags: , , , , , , , , , ,

Shpejtove, miku im, dhe e anashkalove dukurinë
Polemikë Ishte ditë feste dhe posa isha kthyer nga vendlindja, ku isha në vizitë te të afërmit e mi. Para muzgut ra telefoni, dhe ja, një mik imi, gazetar, më njoftoi për reagimin dhe njëkohësisht më tha se Radio Ulqini ka organizuar emision special Vazhdo  Vazhdo
Shqiptarët kërkojnë mandate të garantuara në Parlamentin malazez
Partitë shqiptare në Mal të Zi kërkojnë që autoritetet të aplikojnë mandatet e garantuara për pakicat në Parlament, propozim që është hedhur poshtë nga Gjykata Kushtetuese malazeze. Liderët e partive shqiptare, Ferhat Dinosha, Mehmet Bardhi dhe Vasel Sinishtaj thonë se shqiptarëve u takojnë së paku pesë mandate të garantuara, meqë Vazhdo  Vazhdo
Kushtetuta dhe Pakicat në Mal të Zi (1)
Avancimi i barazisë qytetare e nacionale Të drejtat e garantuara me kushtetutë dhe sipas standardëve ndërkombëtare nuk duhen të mvarën nga disponimi i partisë apo partive në pushtet por ato janë obligim i detyrueshëm për pushtetin për të realizuar në praktikë barazinë qytetare dhe nacionale. Është koha e fundit që të bëhet një kthesë pozitive ku shqiptarët të ndihen të barabartë me qytetarët e tjerë në Mal të Zi, ndërsa nëse ndodh si deri më tash ku Vazhdo  Vazhdo
Fuat Nimani flet për Kushtetuten
http://video.google.com/videoplay?docid=-1117244943639603747 Nimani: Në kushtetutën e re kërkojmë përfaqësim proporcional të pakicave Fuat Nimani: Pikërisht ministria për të drejtat e njeriut dhe të pakicave ka organizuar një tryezë të rrumbullakët lidhur me të drejtat e pakicave në kushtetutën e re të Malit të Zi. Drafti i dhënë nga parlamenti i Malit të Zi duket që nuk i plotëson ata nevojat dhe kerkesat e pakicave, por natyrisht duhet ditur, që kjo Vazhdo  Vazhdo

January 7, 2008  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Fuat Nimani flet për Kushtetuten
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Page 2 of 41234