villa me qera

Pushime ne Ulqin,Hotel Bellevue,Riviera e Ulqinit,Mali i Zi
Hoteli “Bellevue” – Riviera e Ulqinit Hoteli “Bellevue” e ka kapacitetin prej 702 shtretërish, e është me tre depadansa: “Avalla”, “Borik” dhe “Cer”. Hoteli është n kilometrin e katërt nga qendra e qytetit të Ulqinit, mu pranë plazhit, ndërsa është i rrethuar me një park të mrekullueshëm dhe pyllin e pishave. Hoteli e ka plazhin e vet, restorantin, aperitiv barin, tarracën, diskotekën, sallën për ushtrime force, ndrsa në qarkun e hotelit janë edhe terrenet sportive: terrenet e tenisit dhe shkolla... Vazhdo
Mali i Zi kufizon futjen e ushqimit në teritorin e saj
Rregullorja për kufizimin e futjes së ushqimit gjatë hyrjes në Mal të Zi do të duhej të fillojë të zbatohet këtyre ditëve me 15 korik.Këtë e paralajmëroi ministri malazez i Turizmit, Predrag Neneziq. Sipas rregullores, udhëtarët në Mal të Zi, do të mund të fusin më së shumti nga një kilogram fruta të thata ose perime, pesë litra ujë, dy litra pije joalkoolike dhe një litër pije alkoolike.Ndërmjet do të paguhet taksa ekologjike dhe do të vlen një vit dhe për veturat arrin vlerën prej 15 eurove. Lajme nga... Vazhdo

June 7, 2008  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Mali i Zi kufizon futjen e ushqimit në teritorin e saj
Tags: , , , , , , , ,