vip big brother albania 2

Vipat e Big Brother Albania 2
23/03/09 16:55 Banorët improvizojnë një situatë flirtesh. Adelajda dhe Republika janë dy shoqe që shkojnë në një lokal. Aty shikojnë Bjordin dhe Adin të cilët janë të shoqeruar nga Mimoza dhe Lirita, dhe flirtojnë me to. Bjordi luan rolin e menaxherit të Adit, i cili është një nga vipat e “Big Brotheri”, ndërsa Adelajda është një fanse dhe bën si e dashuruar pas tij. Adela duhet të kontaktojë fillimisht me Bjordin për të marrë një autograf të Adit. Më pas Bjordi dhe Mimoza luajnë rolin e vipave të... Vazhdo

March 25, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Vipat e Big Brother Albania 2
Tags: , , , , , ,