Vipat e diskotekës

Pushime ne Ulqin,Hotel Bellevue,Riviera e Ulqinit,Mali i Zi
Hoteli “Bellevue” – Riviera e Ulqinit Hoteli “Bellevue” e ka kapacitetin prej 702 shtretërish, e është me tre depadansa: “Avalla”, “Borik” dhe “Cer”. Hoteli është n kilometrin e katërt nga qendra e qytetit të Ulqinit, mu pranë plazhit, ndërsa është i rrethuar me një park të mrekullueshëm dhe pyllin e pishave. Hoteli e ka plazhin e vet, restorantin, aperitiv barin, tarracën, diskotekën, sallën për ushtrime force, ndrsa në qarkun e hotelit janë edhe terrenet sportive: terrenet e tenisit dhe shkolla... Vazhdo
Pushime ne Rivieren e Ulqinit,Hotel Olympic – Pushime ne Ulqin
Hoteli Olympic Hoteli «Olympic» është me një kapacitet me 252 shtretër dhe me ka në përgjithësi 132 dhoma: 24 me nga një shtrat, 76 me nga dy shtretër dhe 10 dhoma me shtretër francezë. Të gjitha dhomat kanë erkondishëntë. SAT TV dhe minibare me asortiment të pasur pijesh. Hoteli gjendet në kilometrin e katërt nga qendra e Ulqinit, mu pranë plazhit, ndërsa është i rrethuar më një park shumë të bukur dhe me një pyll pishash. Hoteli e ka sallën për kongrese, një basen të mbyllur, saunën dhe sallën sportive... Vazhdo
Vipat e diskotekës
04/04/09 14:35 Banorët qëndrojnë në kopësht për të marrë rreze dielli. Adi improvizon skenën e hyrjes në diskotekë të banorëve duke i pezantuar si vipa. Adi prezanton të parin Dritanin dhe thotë:-“Dhe tani gjenerali i ushtrisë, 1-shi i gjatësisë së Big Brother 2 në diskotekë duke mahnitur femrat shqiptare, Dritani!” Banorët duartrokasin të gjithë. Mimoza i sugjeron Adit që të thotë për hyrjen e Qetsorit. Ai thotë:-“ Dhe tani në derën e diskotekës shfaqet me Mazdën e tij kabriolet kuzhinieri më i... Vazhdo