vipat info ulqin

Muhamed Kollari “Dashuria cover Flori” talent i muzikës që premton
Ne historine e muzikes dhe vallëzimit ne trojet e Ulqinit , u ngrit edhe nje kult qe nderon perpjekjet e artisteve shqiptare si nga kenga ashtu dhe nga vallëzimi dhe aj quhet Muhamed Kollari. Për talentin e rrallë të Muhametit, kanë shkruar shumë gazeta elektronike, ku është paraqitur në shumë mbrëmje muzikore ,kurse në Tv Teuta me interpretimin e këngës “Dashuria cover nga Flori Mamujesi” klaxon talent të muzikës që premton,që është mirëpritur nga publiku i Ulqinit. Ky djalosh i detit,20 vjeçar me kengen... Vazhdo

February 9, 2012  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Muhamed Kollari “Dashuria cover Flori” talent i muzikës që premton
Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,