virusi

Analistët e reality-së, Virusi dhe Arjani: Ja kush do ta fitojë “Big Brother”-in sonte
E favorizuar është Adela, e cila si tip, duke gjykuar nga mesazhet, arrin të mbledhë ose simpati ekstreme, ose antipati ekstreme. Për Bjordin nuk ka ndonjë gjykim konstant, për Adin tregojnë histori të ndryshme, njëra prej të cilave thotë, madje, se do t’i jepet çmimi, edhe sepse dikush me rëndësi ka një “borxh” për t’i kthyer. Thuhet e ç’nuk thuhet.  Gjithsesi, presim sonte. Ndërkohë, dy analistëve të njohur të “Big Brother”-it në këtë “SH2”, u kemi bërë... Vazhdo
Aida : Nuk zëvendësoi dot rolin e babait
11/04/09 21:33 Banorët gjatë spetaklit janë përballur me disa pyetje nga opinionistët, të cilët nuk janë treguar shumë dashamirës . Arjani një nga opinionistët ka pyetur Aidën në lidhje me mardhënietn e saj me një pjestar të familjes së saj. Ai tregon që ajo me vëllain e saj nuk kanë mardhënie shumë të mira dhe e pyet se pse ajo nuk flet për këtë gjë. Pyetjes së tij ajo i është përgjigjur:-“Nuk zëvendësoi dot rolin e babait!” Banorë të tjerë të cilët u përballën pyetjeve të opinionistëve ishin... Vazhdo
Përballja e të kandiduarve
04/04/09 21:40 Banorët në kandidim kanë patur një tjetër përballje, tani jo më me të eleminuarit, por me dy opinionistët. Për këtë ato vendosen në zona të ndryshme të shtëpisë. Republika shkoi në dhomën e rrëfimit, Qetsori tek dhoma e akuariumit, Aida shkoi në oborr, dhe Adelajda në tynel. Temë diskutimi ka qënë mosveshja e rroba banjove nga Republika ,  dhe për këtë Virusi e pyet:-“Do zhvisheshe për 70mijë euro?” Ajo është përgjigjur negativisht. Qetsori i është përgjigjur pyetjes së Virusit që... Vazhdo
Sëmundjet respiratore shënojnë rritje
Në lidhje me shkaktarët e këtyre sëmundjeve mund të thuhet se rreth dy të tretat e këtyre sëmundjeve shkaktohen nga viruset. Sëmundjet respiratore virusale janë më të shpeshta dhe në mënyrë absolute dominojnë në këto muaj të dimrit. Më të shpeshtë janë viruset e gripit, herpesit, rinoviruset, adenoviruset dhe një sërë virusesh të tjera, numri i të cilëve arrin në mbi 150 lloje Vazhdo  Vazhdo

January 27, 2008  :: Anketë / Anketa :: Comments Off on Sëmundjet respiratore shënojnë rritje
Tags: , , , , ,