vita

Rezarta Shkurta: Bukuria nuk eshte gjithcka
Këngëtarja 23-vjeçare nga Durrësi, Rezarta Shkurta, ka arritur të zë vend ndër personalitetet VIP shqiptare me sharmin dhe talentin e saj në muzikë. Fillimet e saj ne boten e artit janë te hershme. Në moshën 12 vjeçare dy pasionet e saj ishin piktura dhe baleti modern. Pasi mbaroi studimet në Liceun Artistik të Durrësit për pikturë klasike, në vitin 2004 ajo hapi ekspozitën e parë të saj në qytetin e lindjes. Në vitin 2005 ajo mori pjesë në Miss Albania ku u shpall shoqëruesja e dytë e Missit. Pothuajse të... Vazhdo

December 2, 2009  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Rezarta Shkurta: Bukuria nuk eshte gjithcka
Tags: , ,

Tri Varzat 18 vjeçare organizojn në Ulqin “Rinfest 2008”
Një festë e madhe rinore Për dallim prej dy edicioneve të mëparshme, edicioni i sivjetshëm nuk kishte vetëm karakter lokal, pasi që në të morën pjesë edhe grupe të rinjësh nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia, gjë që bëri që konkurrenca të jetë më e madhe dhe i dhanë Festivalit karakter rajonal. Të shtunën mbrëma, skena e “Rinfest 2008” i bashkoi të gjithë të rinjtë në një vend, në Pallatin e Kulturës në Ulqin. Maratona e kërcimeve, këngës, interpretimeve dhe emocioneve i mbajti të ngërthyer... Vazhdo