Vjollca Luka

Vjollca Luka ben humor me Gjovanin: Zanin me ma çu  dreqi t’han
Ne moshen 19 vjeçare Gjovani Gjonaj u be kengtar i ngjohur dhe kenga e pare e tij ishte ” Porosia e At Gjergj Fishtes ” pas nje kohe ai shkoj ne Amerik per fame dhe u lidh me kengetaren e njohur Vjollca Luka dhe ata pas nje kohe u martuan dhe kane 2 vajza njera 9 vjeçare dhe tjetra 6 vjeçare. Keng e fundin e Gjovanit quhet “Lypsari” kenga u pelqye shume nga publiku i gjerë. Edhe pse kohëve të fundit nuk janë parë shumë në skenë, Vjollca Luka & Gjovani  tani rikthehen fuqishëm duke sjellë këngë... Vazhdo

January 25, 2013  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Vjollca Luka ben humor me Gjovanin: Zanin me ma çu dreqi t’han
Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Vjollca Luka & Gjovani me videoklip të ri – Video
Vjollca Luka është një nga këngëtaret më seksi të skenës shqiptare. Ka më se një vit që ajo nuk është shumë aktive në skenën muzikore për shkak të kujdesit ndaj vajzave të saja. Edhe pse është bërë nënë ajo ka ruajtur linjat trupore duke u kujdesur shumë për tu dukur bukur. Ajo na bënë të ditur se tani e tutje do të jetë më aktive, ku Vjollca Luka e Gjovani  lansojn një videoprojekt të ri muzikor. Edhe pse kohëve të fundit nuk janë parë shumë në skenë, Vjollca Luka & Gjovani  tani rikthehen... Vazhdo