Vladimir Gasparic

Kryetari i Forces Cungu takon ambasadorin slloven Gasparic
TAKIMI I KRYETARIT TË FORCËS ME AMBASADORIN SLLOVEN Ambasadori slloven ne Mal te Zi zoteri Vlladimir Gaspariç me kërkesë të tij u takua  me kryetarin e Forcës së re Demokratike dhe njëherit edhe kryetar i Komunës së Ulqinit, zotëri Nazif Cungun. Arsye e takimit të ambasadorit slloven me kryetarin Cungu ne nivel partiak, ishte integrimi i Malit të Zi në NATO dhe bisedimi lidhur me marrjen e postit të ambasadës sllovene si kontakt ambasadë gjatë dy viteve të ardhshme për konsultime lidhur me hyrjen e Malit të Zi në... Vazhdo
HORIZONTIN e RI e vizitoi Ambasadori i Sllovenisë në Mal të Zi, z.Vladimir Gasparic
Sot, HORIZONTIN e RI e vizitoi Ambasadori i Sllovenisë në Mal të Zi – Shkëlqesia e tij Vladimir Gaspariç. Temë e takimit ishte: organizimi i aktiviteteve që rrisin mbështetjen e popullatës për anëtarësim në NATO. Ambasada e Sllovenisë është njëheri edhe ambasada e kontaktit me NATO në Mal të Zi. ______________________________________________ Danas je Novi Horizont posjetio Ambasador Slovenije u Crnoj Gori – njegova Ekselencija Vladimir Gasparič. Tema sastanka bila je mogućnost organizacije aktivnosti koje... Vazhdo

January 25, 2013  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on HORIZONTIN e RI e vizitoi Ambasadori i Sllovenisë në Mal të Zi, z.Vladimir Gasparic
Tags: , , , , , , , ,