vlerëson analisti Xhemal Peroviq

Video – Përfundon fushata për zgjedhjet në Mal të Zi
Në Mal të Zi, të dielën mbahen zgjedhjet e parakohshme parlamentare. Shqiptarët paraqiten me pesë lista zgjedhore dhe kjo pritet të ndikojë negativisht në përfaqësimin e tyre në përbërjen e ardhshme të parlamentit. Analistët thonë se megjithatë, këto zgjedhje janë mundësi për rikonfigurimin e skenës politike shqiptare në Mal të Zi. Për herë të parë si shtet i pavarur, Mali i Zi zhvillon të dielën zgjedhje parlamentare. Edhe pse të parakohshme sipas analistëve shqiptarë atje, këto votime nuk do të sjellin... Vazhdo