vlladimir

Đo­ni: Put Ul­cinj – Su­ko­bin va­žni­ji od pri­vat­nih in­te­re­sa
Foto: Bashkësia Lokale Katerkollë Facebook Zbog re­kon­struk­ci­je pu­ta Su­ko­bin – Ul­cinj na me­ti pri­vre­me­ni objek­ti u MZ Vla­di­mir Ru­še šest po­slov­nih pro­sto­ra Šest po­ro­di­ca u MZ Vla­di­mir osta­će sre­di­nom apri­la bez finansijskih pri­ho­da, jer je iz­ne­nad­nom do­pu­nom pro­jek­ta re­kon­struk­ci­je pu­ta Su­ko­bin – Ul­cinj pred­vi­đe­no da se pri­vre­me­ni objek­ti ko­je ko­ri­ste uklo­ne zbog pro­ši­re­nja sa­o­bra­ćaj­ni­ce. Objek­ti... Vazhdo

March 29, 2013  :: news :: Comments Off on Đo­ni: Put Ul­cinj – Su­ko­bin va­žni­ji od pri­vat­nih in­te­re­sa
Tags: ,

Uskoro eksproprijacija zemljišta na dionici Krute-Vladimir
Vlada je na posljednjoj sjednici donijela Odluku o utvrđivanju javnog interesa za eksproprijaciju nepokretnosti za rekonstrukciju magistralnog puta Krute-Vladimir. Direktor Direkcije za saobraćaj Veselin Grbović, kazao je Portalu Analitika da će Komisija za procjenu nepokretnosti utvrditi vrijednost zemljišta, nakon čega će se izvršiti eksproprijacija. – Poslovi oko te dionice mogli bi da počnu poslije ljetnje turističke sezone, kada ćemo znati vrijednost projekta, naveo je Grbović. Trentno se radi dionica do Sukobina... Vazhdo

January 17, 2012  :: news :: Comments Off on Uskoro eksproprijacija zemljišta na dionici Krute-Vladimir
Tags: , ,

Dilemat e regjistrimit të popullsisë në Mal të Zi
Diskursi sociopolitik Nga data 1-15 prill të këtij viti në Mal të Zi do të mbahet regjistrimi i banorëve, i shtëpive dhe banesave ku qytetarët do të deklarohen edhe mbi përkatësinë e tyre kombëtare, përkatësisht etnike, ka konfirmuar Enti i Statistikës – Monstat, i cili e përgatit edhe e organizon këtë proces shoqëror. Qytetarët do të deklarohen mbi të dhënat personale, nënshtetësinë, fenë si dhe për gjuhen amëtare, është definuar me ligjin e regjistrimit i cili është i pari në shtetin e pavarur të... Vazhdo
Cafo Boga: Rrugëdalja nga kjo dramë e stërzgjatur politike në Shqipëri
Dhuna e 21 janarit duhet të shërbejë për të zgjuar nga gjumi politikën dhe shoqërinë shqiptare – këshilla se çfarë duhet bërë e si duhet vepruar Nga Cafo Boga NEW YORK, 24 janar, 2011 – “Lonely Planet” (Planeti i vetmuar), një udhëzues turistik me famë, kohët e fundit e numëronte Shqipërinë si një nga dhjetë vendet e para në botë që ia vlente të vizitoje në vitin 2011. Edicioni i fundit i “Best in Travel” thoshte, jo shumë kohë më parë, se ndërsa Ballkani konsiderohej një destinacion udhëtimi... Vazhdo

February 1, 2011  :: Intervista / Intervju :: Comments Off on Cafo Boga: Rrugëdalja nga kjo dramë e stërzgjatur politike në Shqipëri
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Shkolla e vjeter në Katerkollë simbol i dijes dhe vetëdijes
Ishte ky kujtimi më i bukur që gjithmonë do ta rruaj në kujtesën time.Është kjo jeta që më mbërthen e më shtërngon kaq shumë.Dua të bëhem zog e të këndoj këngën më të bukur kushtuar ardhmërisë së ndritur. Do të depërtoj në dyert e zemrës së fundit, do të hap portat dhe të futem drejt e atje, atje ku u ktheva sërisht sot, atje në fakt ku kam qenë gjithmonë. Topi E hedh topin në pullaz Por pullazi prap ma kthen e topi në duar të mia vjen Kështu shko top e eja prap, Mos vono me ardh me vrap. E recitoi... Vazhdo
Kush jane katunart e Ulqinit e verteta e tyne…Ekskluzive nga Naim Flamuri
KUSH JANE KATUNARET E RRETHIT TE ULQINIT E GJITH VERTETA E SAJ…leter replik per LAN ALAJ kadal bek se ka handek..ore Lani , cka t’vlon miza nen kapuc mar miku jem,ere ti mar mik je puro katetrkollas qe ska kjen kurr katune nje bza ushtrie apo e policije pra alaj salaj hollaj taipaj..ju lutem..he he por kta e kta malokt ose mazallah ma keq kranjat o te kranjant tamaljat tek ulqinakt llacman..kjo loj fjave gjithmon e ka mbajt PENG mendjen e te PAGDHENDURVE…te them qe padyshim Maloket e a(ee)rdhun nga malet jane bisha qe... Vazhdo

December 11, 2010  :: Opinione :: Komente (22)
Tags: , , ,