VODACOM

07.10.2011: Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu ka pritur pëfaqësuesit e VODACOM – it
Kyetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu me bashkëpunëtoët e tij ka pritur sot përfaqësuesit e VODACOM – it që është shoqëri e përbashkët shërbimesh dhe koordinuese për furnizimin me ujë dhe transportimin e ujërave të zeza për bregdetin e Malit të Zi. Në takim është biseduar për një prej problemeve kyçe të komunës, e që janë ujërat e zeza e posaçërisht problemi i Porto Milenës. Bisedimet janë zhvilluar me qëllim të hyrjes sa më të shpejtë të Komunës së Ulqinit në këtë shoqëri me qëllim... Vazhdo