Vuk Jeremic

Jeremiqi më popullor se Tadiqi
Ministri me mansheta “interesante” me katër “C”. (Foto: Evropa Nedelnjik) Gjykuar nga numri i orgazmave fashiste për njësi të ngazëllimit, kur në pyetje është Vuk Jeremic – presidenti i Serbisë dhe pronari i Partisë Demokratike, Boris Tadic, do të duhej t’i kishte të gjitha arsyet për brengosje: ministri i Jashtëm serb, siç tregojnë hulumtimet interne, për nga popullariteti tashmë e ka tejkaluar shefin në Beograd, e si ka nisur, është edhe kandidat i sigurt për Serbin më të Madh Serb gjatë vitit 2008!... Vazhdo

December 16, 2008  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Jeremiqi më popullor se Tadiqi
Tags: , ,