VUK JEREMIQ

Jeremiqi më popullor se Tadiqi
Ministri me mansheta “interesante” me katër “C”. (Foto: Evropa Nedelnjik) Gjykuar nga numri i orgazmave fashiste për njësi të ngazëllimit, kur në pyetje është Vuk Jeremic – presidenti i Serbisë dhe pronari i Partisë Demokratike, Boris Tadic, do të duhej t’i kishte të gjitha arsyet për brengosje: ministri i Jashtëm serb, siç tregojnë hulumtimet interne, për nga popullariteti tashmë e ka tejkaluar shefin në Beograd, e si ka nisur, është edhe kandidat i sigurt për Serbin më të Madh Serb gjatë vitit 2008!... Vazhdo

December 16, 2008  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Jeremiqi më popullor se Tadiqi
Tags: , ,

Beogradi paralajmëron Podgoricën se njohja e Kosovës është thikë pas shpine për Serbinë
Beograd, 6 tetor – Beogradi seriozisht paralajmëron Podgoricën që një vendim eventual i Malit të Zi për të njohur Kosovës, do të ishte “thikë pas shpine” jo vetëm ndaj Serbisë, por edhe ndaj përpjekjeve diplomatike për zgjidhjen e statusit të ardhshëm të Kosovës, tha shefi i diplomacisë serbe, Vuk Jeremiq. Nëse në këtë moment Mali i Zi do të njihte pavarësinë e Kosovës, “Serbia për këtë nuk do të kishte kurrfarë mirëkuptimi dhe kjo do të ishte thikë pas shpine, jo vetëm të Serbisë,... Vazhdo

October 6, 2008  :: Politika, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Beogradi paralajmëron Podgoricën se njohja e Kosovës është thikë pas shpine për Serbinë
Tags: ,