wifi

Në Prishtinë u hap edicioni i tetë i Panairit të turizmit dhe udhëtimeve
Në Prishtinë u hap edicioni i tetë i Panairit të turizmit dhe udhëtimeve.Në këtë eveniment të rëndësishëm me stendë të veçantë u prezantua edhe oferta turistike e Ulqinin. Organizata Turistike e qytetit, përfaqësues të agjencive turistike,pronarët të plazheve, hoteleve etj., edhe këtë vit u prezentuan në Panairin ndërkombëtar të turizmit në Prishtinë. Në përbërje të delegacinit tonë ishin kryetari Hajdinaga dhe kryetari i parlamentit z. Shkrela. Panairin e Prishtinës e shpalli të hapur ministrja e tregtisë... Vazhdo
Montenegro Holiday-Summer in Ulcinj of 7€
CITY ULCINJ Home: +382 30 455 073 Mobil: +382 69 731 443 + Viber Email: Holiday House@gmail.com Ulcinj is the southernmost city at Montenegrin coast. With its natural potential Ulcinj is tourism borne. The longest beach at the Adriatic sea Velika Plaza that is 13 km long, the Ada Bojana a unique river island with marvelous sandy beaches, Valdanos a unique bay with a coastline covered in old olive trees, the reconstructed old city of Ulcinj full of interesting restaurants, cafes, galleries and hotels and many other attractive sights make... Vazhdo