William Montgomery

Shqiptarët kërkojnë mandate të garantuara në Parlamentin malazez
Partitë shqiptare në Mal të Zi kërkojnë që autoritetet të aplikojnë mandatet e garantuara për pakicat në Parlament, propozim që është hedhur poshtë nga Gjykata Kushtetuese malazeze. Liderët e partive shqiptare, Ferhat Dinosha, Mehmet Bardhi dhe Vasel Sinishtaj thonë se shqiptarëve u takojnë së paku pesë mandate të garantuara, meqë Vazhdo  Vazhdo