www.insomniadiscoclub.ch

Lidhja ma lirë dhe ma e shpejt Kroaci – Mal të Zi – Kosovë – Shqiperi
Duke ditur se Kosovaret kan probleme me pasaportat e Unmikut dhe me pasaportat e Kosovës,jemi duke kërkuar për ju si ta kaloni pushimin në vendlindje ma lirë dhe ma ekonomik. Problemi i Kosovarëve asht që Bosna dhe Hercegovina nuk i pranon pasaportat e Kosovës,prandaj Kosovaret ndoshta jan duke kërkuar rrugë si ju del ma lirë. Ky asht solucioni i imi ma i miri me udhëtu napër Kroaci duke mos dal prej rruge deri në Ploçe të Kroacisë.Aty 10 Km ma tej gjindet kufiri i Bosnes,prandaj duhet marrur Trajektin apo Ferryn me kalu... Vazhdo
Genta në skenë Insomnia te Lozanës ne Zvicër përdor “Kung Fu”-n
Përveç shumë surprizave që na sjell Genta Ismajli në skenë, para pak kohësh ajo ka filluar t’i praktikojë edhe stilet që janë në sportin karate, por ajo përdor këto stile edhe në vende të veçanta siç janë zmadhuesit e zërit në skenë. Genta shihet në fotot mbi zmadhues në një disko Insonia në Lozan të Zvicrës. Duke bërë një analizë vjetore për Gentën, mediat kanë shkruar se gjatë këtij vitit ajo ka kaluar nëpër kriza psikike. Në fund të vitit që lamë pas, mediat kanë shkruar se është në krizë... Vazhdo