Xhaudet Cakuli

Xhaudet Cakuli priti në takim përfaqësuesit e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës të Republikës së Kosovës
NĂ«nkryetari i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit z.Xhaudet Cakuli priti sot nĂ« takim pĂ«rfaqĂ«suesit e SindikatĂ«s sĂ« Bashkuar tĂ« Arsimit, ShkencĂ«s dhe KulturĂ«s tĂ« RepublikĂ«s sĂ« KosovĂ«s. Ai falenderoi tĂ« pranishmit pĂ«r viziten qĂ« i bĂ«nĂ« qytetit tĂ« Ulqinit dhe njĂ«kohĂ«sisht falenderoi tĂ« gjitha strukturat arsimore tĂ« KosovĂ«s pĂ«r kontributin e dhĂ«nĂ« nĂ« mbĂ«shtetje tĂ« arsimimit tĂ« shqiptarve nga Mali i Zi. Cakuli njoftoi tĂ« pranishmit pĂ«r gjendjen e arsimit dhe infrastruktures shkollore nĂ« Ulqin duke theksuar se ky sektor Ă«shtĂ«... Vazhdo

October 19, 2012  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Xhaudet Cakuli priti nĂ« takim pĂ«rfaqĂ«suesit e SindikatĂ«s sĂ« Bashkuar tĂ« Arsimit, ShkencĂ«s dhe KulturĂ«s tĂ« RepublikĂ«s sĂ« KosovĂ«s
Tags: , , ,

Cakuli thëret qytetarët e Maqedonisë të pushojnë në perlën e Ulqinit
Shkup, prill Komuna e Ulqinit, vazhdon tĂ« josh qytetarĂ«t anekĂ«ndĂ« trojeve shqiptare dhe popujt tjerĂ« qĂ« sivjet tĂ« pushojnĂ« nĂ« plazhet e mahnitshme tĂ« Ulqinit. ZyrtarĂ«t e lartĂ« tĂ« kĂ«saj komune po bĂ«jnĂ« tĂ« pamundurĂ«n qĂ« edhe nĂ« aktivitetet tjera tĂ« shfrtytĂ«zojnĂ« mundĂ«sinĂ« tĂ« ftojnĂ« turistĂ«t pĂ«r pushime nĂ« Ulqin. Xhaudet Cakuli, nĂ«nkryetar i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit, gjatĂ« fjalĂ«s sĂ« tij nĂ« Shkup nĂ« kuadĂ«r tĂ« 100 vjetorit tĂ« pavarĂ«sisĂ« sĂ« ShqipĂ«risĂ« ku u mbajt projekti “JavĂ«t e Biznesit KombĂ«tar”... Vazhdo
Komuna e Ulqinit  merr pjesĂ« nĂ« Panairin “UnĂ« konsumoj prodhime shqiptare” nĂ« TiranĂ« – Video
Basha: Panairi, mundĂ«si pĂ«r promovimin e produkteve shqiptare dhe pĂ«r nxitjen e punĂ«simit ËshtĂ« çelur sot nĂ« TiranĂ« panairi i 100 produkteve shqiptare nga 100 kompani kombĂ«tareme sloganin “UnĂ« konsumoj prodhime shqiptare”. JavĂ«t e biznesit kombĂ«tar nisĂ«n sot rrugĂ«timin e tyre nga Tirana pĂ«r tĂ« vijuar mĂ« pas nĂ« PrishtinĂ«, Maqedoni, PreshevĂ« e Mal tĂ« Zi.  100 biznese kombĂ«tare do tĂ« promovojnĂ« 100 produkte pĂ«r 100 ditĂ« nĂ« 100 vjetorin e PavarĂ«sisĂ«. Panairi i hapur sot nĂ« rrugĂ«n “Murat Toptani” ka... Vazhdo

March 15, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Rajoni / Region :: Comments Off on Komuna e Ulqinit merr pjesĂ« nĂ« Panairin “UnĂ« konsumoj prodhime shqiptare” nĂ« TiranĂ« – Video
Tags: , , , , , ,

07.10.2011: Takim pune i Kryetarit të Komunës së Ulqinit me ndihmësin e ministrit për zhvillim të qëndrueshëm Nebojsha Popoviq
Kryetari i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit Nazif Cungu me bashkĂ«punĂ«torĂ« ka mbajtur sot njĂ« takim pune me anĂ«tarĂ«t e ekipit pĂ«r pĂ«rcjelljen e privatizimit tĂ« cilin e ka udhĂ«hequr ndihmĂ«si i ministrit pĂ«r zhvillim tĂ« qĂ«ndrueshĂ«m tĂ« Malit tĂ« Zi, zotĂ«ri Nebojsha Popoviq. NdihmĂ«si i ministrit Popoviq tĂ« gjithĂ« tĂ« pranishmit i ka informuar tĂ« pranishmit me problemet e lokalitetit “Jadran” ku njĂ«ri prej problemeve kyç Ă«shtĂ« zhvendosja e 13 familjeve qĂ« jetojnĂ« aty, me qĂ«llim qĂ« nĂ« atĂ« lokalitet tĂ« krijohen kushtet... Vazhdo
07.10.2011: Kryetari i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit Nazif Cungu ka pritur pĂ«faqĂ«suesit e VODACOM – it
Kyetari i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit Nazif Cungu me bashkĂ«punĂ«toĂ«t e tij ka pritur sot pĂ«rfaqĂ«suesit e VODACOM – it qĂ« Ă«shtĂ« shoqĂ«ri e pĂ«rbashkĂ«t shĂ«rbimesh dhe koordinuese pĂ«r furnizimin me ujĂ« dhe transportimin e ujĂ«rave tĂ« zeza pĂ«r bregdetin e Malit tĂ« Zi. NĂ« takim Ă«shtĂ« biseduar pĂ«r njĂ« prej problemeve kyçe tĂ« komunĂ«s, e qĂ« janĂ« ujĂ«rat e zeza e posaçërisht problemi i Porto MilenĂ«s. Bisedimet janĂ« zhvilluar me qĂ«llim tĂ« hyrjes sa mĂ« tĂ« shpejtĂ« tĂ« KomunĂ«s sĂ« Ulqinit nĂ« kĂ«tĂ« shoqĂ«ri me qĂ«llim... Vazhdo
Nazif Cungu benĂ« aksion pĂ«r pastrimin e qytetit tĂ« Ulqinit – Video
Aksion pĂ«r t’ia rikthyer Ulqinit epitetin “Qytet i pastĂ«r” Kryetari i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit, Nazif Cungu, pĂ«r ditĂ«n e shtunĂ« ka paralajmĂ«ruar fillimin e njĂ« aksioni masiv nĂ« territorin e KomunĂ«s, pĂ«r rikthimin e epitetit tĂ« Ulqinit “Qytet i pastĂ«r”, aksion ky qĂ« tĂ« vazhdojĂ« gjatĂ« tĂ«rĂ« muajit tetor. Nisma e kryetarit tĂ« komunĂ«s z.Nazif Cungu pĂ«r pastrimin e qytetit ka mbĂ«rritur dhe nĂ« Ulqin. QĂ«llimi i kĂ«tyre aksioneve Ă«shtĂ« jo vetĂ«m pastrimi i qytetit dhe i plazheve por dhe si sensibilizim dhe ndĂ«rgjegjĂ«sim... Vazhdo

October 12, 2011  :: Lajmet / Vijesti :: Komente (7)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Mr.Jakup Murati kryeadministrator i ri i komunës së Ulqinit
NĂ« seancĂ«n e ditĂ«s sĂ« enjte, Kuvendi i Ulqinit, ndĂ«r tĂ« tjerĂ«, do tĂ« shkarkojĂ« kryeadministratorin aktual, PjetĂ«r Lulgjuraj edhe nĂ« kĂ«tĂ« post tĂ« rĂ«ndĂ«sishĂ«m tĂ« qeverisjes vendore, Ă«shtĂ« propozuar funksionari i LartĂ« i ForcĂ«s sĂ« Re Demokratike, Mr.Jakup Murati, shkruan KosovaLive. ZĂ«vendĂ«simet, largimet dhe emĂ«rimet e reja nĂ« komunĂ«n e Ulqinit priten neser.NĂ« mbledhjen e nesĂ«rme priten edhe shkarkime dhe emĂ«rime tjera tĂ« trupave dhe organeve udhĂ«heqĂ«se tĂ« komunĂ«s sĂ« Ulqinit.Zyrtarisht, sqarohet se konkretizimi... Vazhdo
Më 13.10.2011Mbledhja e parë e Seancës së dytë të Kuvendit të Komunës së Ulqinit
CRNA GORA MALI I ZI SKUPĆ TINA OPĆ TINE ULCINJ KUVENDI KOMUNAL ULQIN Br./Nr. 02 – 4726/2011 Ulcinj/Ulqin, 04. 10. 2011.g. NĂ« bazĂ« tĂ« nenit 46 tĂ« Ligjit mbi vetĂ«qeverisjen lokale (“Fl. zyr. RMZ”, nr. 42/03, 28/04, 75/05 dhe 13/06 dhe “Fl. zyr. MZ”, nr. 88/09 dhe 3/10) dhe nenit 77 tĂ« Rregullores sĂ« Kuvendit tĂ« kmunĂ«s sĂ« Ulqinit (“Fl. zyr. MZ” – dispozitat e komunĂ«s, nr. 17/08, T H Ë R R A S MBLEDHJEN E PARË TË SEANCËS SË DYTË TË KUVENDIT TË KOMUNËS SË ULQINIT PĂ«r kĂ«tĂ« mbledhje propozoj kĂ«tĂ« R e... Vazhdo
Iniciativa e Forces pĂ«r mbajtjen e Kuvendit tĂ« jashtzakonshĂ«m pĂ«r Valdanos – Video
Sot nĂ« konferencĂ«n pĂ«r media u parqit publikut iniciativa e ForcĂ«s pĂ«r mbajtjen e Kuvendit tĂ« jashtzakonshĂ«m nĂ« lidhje me ullishtĂ«n e Valdanosit. NĂ« bazĂ« tĂ« nenit 45 tĂ« Statutit tĂ« Kuvendit komunal tĂ« Ulqinit ( Fl.zyrt. e MZ, dispozitat komunale nr. 5 / 07) dhe nenit 76 dhe 77 tĂ« Rregullores sĂ« KK tĂ« Ulqinit ( Fl.zyrt. e MZ, dispozitat komunale nr. 17/08. ) , kĂ«rkojmĂ« tĂ« thirrni mbledhjen e jashtzakonshme tĂ« KK tĂ« Ulqinit me pikĂ« tĂ« rendit tĂ« ditĂ«s si vijon: 1. Qendrimet dhe pĂ«rfundimet e KK tĂ« Ulqinit nĂ«... Vazhdo
Leopold Mauer ne vizite zyrtare ne seline e Forces
Sot me datĂ« 16.02.2010 shefi i delegacionit tĂ« Komisionit Evropian Z. Leopold Mauer ishte nĂ« vizitĂ« zyrtare nĂ« selinĂ« e ForcĂ«s se re demokratike. Ne takim me shefin e delgacionit te Komisionit Evropian dhe bashkĂ«punoterĂ«t e tij morrĂ«n pjesĂ« kryetari i partisĂ« Z. Nazif Cungu dhe dy nĂ«nkryetarĂ«t. QĂ«llimi i kĂ«tij takimit ishte infromimi me gjendjen aktuale dhe mendimi i opozitĂ«s lidhur me pĂ«rmbushjen e 7 pikave tĂ« Komisionit Europian dhĂ«nĂ« Malit te Zi si kushte te domosdoshme pĂ«r fillimin e negociatave. PĂ«rfaqĂ«suesit... Vazhdo

February 16, 2011  :: Reportazh / ReportaĆŸa :: Comments Off on Leopold Mauer ne vizite zyrtare ne seline e Forces
Tags: , , , , ,

Page 1 of 3123