Xhemal Peroviq

Roli i ri që do fitojë shqipja në forcimin e identitetit të minoritetit në Malin e Zi
Në kuadër të realizimit të projektit “Liria e të shprehurit në Mal të Zi”, i cili mbështetet nga Ambasada e Mbretërisë së Norvegjisë, Nisma e të Rinjve për të Drejtën e Njeriut organizoi ditë më parë në Ulqin tribunën me temë “E drejta e përdorimit të gjuhëve të pakicave në Mal të Zi”. Për këtë temë ligjëruan Xhemal Peroviq nga Qendra për Marrëdhënie Ndëretnike “Pax”, dr. Nail Draga, profesor, dhe Leon Gjokaj, koordinator i Qendrës Nansen Dialog Në kuadër të realizimit... Vazhdo

August 8, 2008  :: Kulturë / Kultura, Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Roli i ri që do fitojë shqipja në forcimin e identitetit të minoritetit në Malin e Zi
Tags: ,

Page 7 of 7« First...34567