Xhoana M. Perka

Zgjedhjet e jashtëzakonshme parlamentare në Mal të Zi
Nëse ka vullnet, mund të miratohet Ligji i ri zgjedhor Pasi që Kushtetuta e re është në fuqi që një vit, atëherë shtrohet pyetja: a nuk ka pasur kohë që të bëhet përshtatja e ligjit me Kushtetutën e re? As tani nuk është vonë. Por, sipas të gjitha gjasave, zgjedhjet do të shpallen në bazë të ligjit të vjetër dhe në kundërshtim me Kushtetutën e re, që krijon nonsens juridik. Fillimi i Vitit të Ri në Mal të Zi filloi me befasi në fushën e politikës. Tashmë është e sigurt se do të mbahen zgjedhjet e... Vazhdo

January 20, 2009  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Zgjedhjet e jashtëzakonshme parlamentare në Mal të Zi
Tags: , ,