ylli pango

Së shpejti do të nënshkruhet Marrëveshja e Bashkëpunimit kulturor
Podgoricë/Ulqin – Ministri i Kulturës, Sportit dhe Medias i Malit të Zi, Branisllav Miqunoviq, priti të shtunën në Podgoricë ministrin shqiptar të Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, prof. dr. Ylli Pango. Qëllimi i vizitës ishte hartimi i një projekt marrëveshjeje bashkëpunimi në fushën e kulturës e cila pritet të nënshkruhet së shpejti nga dy ministrat. “Ne kemi hartuar një projekt marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Malit të Zi dhe Shqipërisë të cilën shpresoj ta nënshkruajmë në dy muajt... Vazhdo

January 7, 2009  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Së shpejti do të nënshkruhet Marrëveshja e Bashkëpunimit kulturor
Tags: , , , ,

Rritet bashkëpunimi kulturor Shqipëri-Mali i Zi
Shqiperia dhe Mali i Zi kane nenshkruar para dy ditesh nje marreveshje bashkepunimi ne fushen e kultures. Konkretisht, ne datat 20-21 Dhjetor, Ministri i Kultures dhe Turizmit, Ylli Pango zhvilloi nje vizite zyrtare ne Malin e Zi, ku eshte takuar me homologun e tij Branislav Micunovic. Bisedimet mes te dy ministrave u zhvilluan ne Podgorice dhe takimi ne fjale u vleresua nga te dy si teper i rendesishem, ne drejtim te nje bashkepunimi kulturor ne fusha te tilla si ne ate te kinematografise, teatrit, qendrave muzikore, letersise, arteve... Vazhdo

December 26, 2008  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Rritet bashkëpunimi kulturor Shqipëri-Mali i Zi
Tags: , , , ,