Ymer Ahmetaj

Deputeti Vasel Sinishtaj dhe kryetari i kuvendit të të tuzit,Nikollë Camaj u kthyen nga SHBA-ja
Takime në frymë të bashkëpunimit Tuz- Me ftesën e OJQ “Atdheu na Bashkon”, deputeti i ASH, Vasel Sinishtaj qëndroi për vizitë zyrtare në SHBA, me çrast ai atje u takua edhe me disa përfaqësues të OJQ, si “Malësia e Madhe”- Detroit, Fondacioni “Malësia”- Nju-Jork etj. Deputeti Sinishtaj me bashkatdhetarët atje shkëmbyen mendime rreth gjërave që më së tepërmi i interesonin diasporës sonë. ” Isha i ftuar nga Shoqata “Atdheu na Bashkon” ku mora pjesë në dhjetor... Vazhdo

February 6, 2008  :: Politika :: Comments Off on Deputeti Vasel Sinishtaj dhe kryetari i kuvendit të të tuzit,Nikollë Camaj u kthyen nga SHBA-ja
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,