zëvendëskryeministri Hajredin Kuçi

Njohja e Kosovës nga vendet fqinje
Qeveria e Kosovës thotë se ka bërë mjaft që t’u garantojë Maqedonisë dhe Malit të Zi se shteti i Kosovës paraqet stabilitet për rajonin. Opozita konsideron se nuk është bërë mjaft. Vendet fqinje i kanë garancat e Kosovës se ajo nuk ka pretendime territoriale ndaj tyre dhe se Republika e Kosovës angazhohet për raporte të mira e korrekte me fqinjët, thonë në qeverinë e Kosovës. Duke i komentuar disa deklarata kontradiktore të këtyre ditëve nga Shkupi zyrtar, ku mes tjerash presidenti maqedonas është përfolur... Vazhdo