zgjedhjet lokale ulqin 2010

Nazif Cungu – Bartës i listës Forca e re demokratike
Lideri i Forces Nazif Cungu kërkon edhe një herë qytetarët për tu përcaktuar, në mënyrë që së bashku ne të ndërtojmë një Ulqin më të mirë, dhe së bashku te jemi në ekzekutivin e komunës së Ulqinit. Lideri i Forces Nazif Cungu thotë se qytetarët e Ulqinit me 17 tetor mund të votojnë për premtimet e rrejshme ose të votojn për një Ulqin më të mirë. Qytetarët e Ulqinit votojnë për jetën apo për realitetin virtual. realiteti ajo që siguron koalicioni “Për Ulqinin evropian” në zgjedhjet... Vazhdo
Cilën nga këto parti do të votoni në zgjedhjet lokale të 17 tetorit ?
Vendvotimet do të hapen me 17 tetor 2010 në orën 08:00 dhe do të mbyllën në orën 21:00. Në Ulqin garojnë 9 lista, prej tyre 5 janë shqiptare. Trupi votues aktual në mbarë territorin e Komunës së Ulqinit është 17.947 qytetarë me të drejtë vote. Edhe në këtë fushatë paraelektorale, beteja më e madhe dhe e paparë e partive dhe e koalicioneve  shqiptare  dhe atyre qytetare, do  zhvillohen në Ulqin dhe Anë të Malit, e banuar kryesisht me popullatë autoktone shqiptare. Karshi një atmosfere që do të jet shumë... Vazhdo
Shumica e partive pa vendim përfundimtar
Ulqin – Një javë para mbylljes së afatit për dorëzimin e listave zgjedhore për zgjedhjet e përsëritura lokale në komunën e Ulqinit, shumica e partive politike nuk kanë vendosur akoma mbi mënyrën e pjesëmarrjes në këto zgjedhje. Deri tani dihet se PDS do të marrë pjesë e vetme në zgjedhje, ndërsa gjashtë parti opozitare – Partia Socialiste Popullore, Demokracia e Re Serbe, Lëvizja për Ndryshime, Qendra Demokratike, Partia e Pensionistëve dhe koalicioni “Boshnjakët dhe myslimanët – së bashku, një”... Vazhdo

September 20, 2010  :: Lajmet / Vijesti :: Komente (7)
Tags:

PDS-së vendos që në zgjedhjet të dalin me lista të veçantë
Ulqin – Partia Demokratike e Socialistëve  ka marrë vendim përfundimtar dje  rreth mënyrës së pjesëmarrjes së saj në zgjedhjet lokale të 17 tetorit në komunën e Ulqinit, sipas kryetarit të Këshillit komunal të kësaj partie në Ulqin, Luigj Shkrela. Sipas tij, vendimi përfundimtar u muar dje ku Këshilli Komunal i PDS-së në zgjedhjet lokale në Ulqin me 17 tetor të dalin me lista të veçanta. Megjithatë, Shkrela në mënyrë indirekte lë të nënkuptohet se PDS do të marrë pjesë si subjekt më vete... Vazhdo

September 8, 2010  :: Politika :: Comments Off on PDS-së vendos që në zgjedhjet të dalin me lista të veçantë
Tags: , , , ,