Zhuljeta kundër të gjithëve

Zhuljeta kundër të gjithëve
Afrimi me Arjonin ishte një aleancë për lojë AIDA On– Është shumë praktike dhe i pëlqen organizmi në grup. Off– Eshtë tip që hedh gurin dhe fsheh dorën. Ta kisha përballë do t’i thosha; “S’të eci deri në fund, versioni Puçi, puçi”. MOZA On– Ishte njeriu im i preferuar, pasi ishte e bukur jo vetëm fizikisht, por edhe në shpirt. Off– I thyente të gjitha pasqyrat. Ta kisha përballë do t’i thosha; “Pozicionohu në rol”. ADELAJDA On– Momenti kur... Vazhdo