Zhuljeta

Mimoza : Ajo është e papjekur
03/03/09 19:30 Nën atmosferën e muzikës Arjoni,Zhuljeta dhe Aida komentojnë Mimozën që është duke kërcyer. Arjoni thotë që Mimoza është shumë e lidhur pas pasqyrës dhe se në cdo moment ajo shihet për të parë veten se si kërcen. Zhuljeta thotë se për të Moza është një person i rregullt por Arjon thotë se është e tillë nga vet mosha që ka. Ai vazhdon se i duket një vajzë e papjekur,e paformuar ende,dhe se kjo gjë vjen për faktin se ajo vetë nuk do që të rritet. Aida shton se Mimoza është natyra e një... Vazhdo
Mesida : Arjoni pëlqen Zhuljetën!
03/03/09 22:15 Mesida shprehet me Ardjanin në lidhje me hyrjen e saj në shtëpi. Ajo thotë që e ka pak të vështirë për faktin që ka hyrë në një moment kur të gjithë e kanë njohur njëri-tjetrin. Ajo vazhdon se po të kishte hyrë dhe ajo që në fillim do kishte qënë ndryshe,do kishte qënë më e hapur. Adi i thotë se kjo gjë ndodh për arsye se brenda në shtëpi kanë hyrë persona me karaktere të ndryshme. Mesida e aprovon dhe shton faktin se ndoshta ajo ne jetën e përditshme nuk do i kishte njohur ndonjëherë... Vazhdo
Zhuljete dhe Dritani : Më shumë ankth sesa kur isha në nominim
02/03/09 13:22 Zhuljeta dhe Dritani flasin për javën që ajo ishte në nominim. Ajo i tregon atij se në atë javë ishte në stres dhe ekzistonte pikëpyetja nëse do dilte apo jo. Zhuljeta i thotë Dritanit se fakti që ishte në nominim që javën e parë tregon se banorët e shihnin atë si një rrezik për lojën. Dritani e pyet se nëse ndihet tani mirë për këtë provë që kaloi dhe ajo i përgjigjet se ishte si një testim. Zhuljeta i tregon se këtë të shtunë ka përjetuar një emocion të fortë dhe ankth, madje më shumë... Vazhdo

March 5, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Zhuljete dhe Dritani : Më shumë ankth sesa kur isha në nominim
Tags: , , , , , , , ,

Aida, lirita, zhuljeta dhe Mesida : Pavlini është egërsuar
  02/03/09 00:50 Të ulura jashtë në oborr Aida, Zhuljeta, Lirita dhe Mesida kanë diskutuar në lidhje me Pavlini, që këtë javë, është në nominim së bashku me Aidën dhe Arjonin. Sipas Zhuljetës ai është shumë i stresuar, është shumë ndryshe nga ç’e kishin njohur deri tani dhe nuk po bën më asnjë shaka. Ndërsa sipas Aidës ai është jo thjesht i stresuar, por i inatosur e i egërsuar.  Vazhdo
Adelajda : Cfarë ti pëlqesh asaj?
27/02/09 16:38 Mimoza shpreh interes për të ditur se cfarë bisede kishte patur Adelajda me Arjonin por ajo i thotë që asgjë interesante. Adelajda i tregon Mimozës për simpatinë që ka shprehur Arjoni për Zhuljetën jo si femër por si person. Ajo thotë që ai ka mendim shumë të mirë për Zhuljetën duke thënë që është e zgjuar, dhe se ajo do shkoj në finale madje mund ta fitojë. Adelajda flet me përcmim për Zhuljetën duke thënë që nuk e kupton se cfarë mund ti pëlqesh asaj. Ajo shton se Zhuljeta mund të jetë... Vazhdo
Zhuljeta : Më pëlqen sinqeriteti
26/02/09 15:07 Është radha e Zhuljetës që të flasë për kërkesat ndaj partnerit në një lidhje. Ajo i tregon Pavlinit se është një tip i sinqertë, jodominant ne raport me partnerin. Zhuljeta i tregon atij se në një marredhënie kërkon të japë e të marrë dhe se kërkon maksimumin në një lidhje. Ajo gjithmonë kërkon të vërtetën në një marrëdhënie dhe nëse partneri tregon ndrydhje do të thotë se ka dicka që nuk shkon. Në këtë rast ajo do preferonte që të jenë të sinqertë dhe të mos i marrë vesh... Vazhdo
Aida: Ose lojë, ose dobësi
25/02/09 00:20 Aida ka diskutuar me Agonin në lidhje me simpatinë që ai po shpreh për Adelajden. “Mua për budallë, nuk më bën dot njeri!” – i ka thënë ajo atij. Agoni e ka pyetur pse ajo e kaq të vështirë të pranojë se ai vërtet mund ta pëlqejë Adelajden. Ajo ia ka kthyer se nëse do të pranonte këtë, do t’i duhej fillimisht të pranonte që ai po ndihej aq vetëm sa s’po dinte ku të kapej. “Ose je i zgjuar e po bën lojë, ose je shumë dobët e po bie në dashuri edhe më diellin që del në mëngjes!”... Vazhdo
Arjoni : Thashetheme për Agonin
Thashetheme për Agonin 24/02/09 14:00 “Kam menduar të dal baba që këtu” ka qenë fraza e Agonit të cilën Zhuljeta e gjen si pretekst për të bërë pak thashetheme. Zhuljeta flet me Arjonin për pakënaqësitë që ka kundrejt Agonit dhe për bisedat që kishin patur gjatë turnit të tyre. Ajo i thotë se bisedat që bën Agoni nuk i pëlqejnë dhe se bën gjithmonë të njejtat biseda me të gjithë, megjithatë ajo i ka diskutuar të gjitha keto me të. Zhuljetës nuk i pëlqen fakti që Agoni ka hyrë me të tilla plane... Vazhdo
Arjoni – Nuk më pëlqen Zhuljeta
23/02/09 12:20 Arjoni, duke vënë në pah marrëdhëniet shumë të mira dhe përshtatshmërinë që ka me Zhuljetën, e ka pyetur Adelajden se çfarë mendimi kishte ajo për të. Ajo i ka thënë se nuk ka patur rast ta njohë Zhuljetën nga afër, megjithatë për aq sa kishte parë tek ajo, nuk i pëlqente. Duke dashur ndoshta të justifikojë Zhuljetën, Arjoni i ka thënë Adelajdes se ndoshta Zhuljeta nuk arrin të jetë vetvetja në marrëdhënie me të.  Vazhdo
Jeta enigmatike e Zhuljetës dhe e vërteta e ngjashmërisë me Çiljetën
Nëse do dalë apo do qëndrojë në shtëpi, atë do ta mësojmë vetëm sot në mbrëmje në spektaklin “Big Brother”, sipas votimit të publikut, që ka nisur plot një javë më parë. Por gjatë gjithë kësaj jave, në blogjet e ndryshme në internet kanë filluar komentet në lidhje me dy të nominuarat e para nga pjesëtarët e tjerë të shtëpisë “Big Brother”, Zhuljetën dhe Erjolën. Disa komentojnë se ajo që duhet të dalë nga shtëpia e famshme është Erjola, pasi e pret në shtëpi vajza e vogël në Fier, ndërsa... Vazhdo

Page 4 of 7« First...23456...Last »