Zhuljeta

Zhuljeta – Nuk jetoj me kujtime
Zhuljeta “Nuk jetoj me kujtime” 10/02/2009 17:30 Arjoni dhe Zhuljeta kanë hapur një bisedë krejt intime me njëri-tjetrin. Djaloshi pikërisht po i tregon se nga eksperiencat dashurore që ka pasur nuk e ka pasur shumë të lehtë ndarjen, pasi e ka përjetuar çdo gjë deri në detaje dhe stres. Zhuljeta si më e pjekur i tregon nuk ka përjetuar asnjëherë momente të tilla dhe mendon se problemi që ka pasur ka qenë fakti se ai e ka adhuruar vajzën që ka dashur dhe ajo e ka pasur më të lehtë që edhe pas ndarjes të mos... Vazhdo
Lirita dhe Adi vizatojne muralen
Lirita dhe Adi vizatojne muralen 10/02/2009 17:00 Pasi kanë kaluar dis amomente në oborr banorët impenjohen të gjithë në realizimin e provës së javës, ku muralja është detyra që i bashkon duke lënë mënjanë bisedat. Lirita, Adi dhe Agoni janë iniciatorët e pikturimit të murales, e cila është një zemër dhe pikturohet brenda shtëpisë me rastin e festës të dahsuruarve që bie në të njëjtën ditë me atë të spektaklit. Zhuljeta dhe Erjola komentojnë së bashku momentet sesi pak nga pak zemra fillon të marrë... Vazhdo
Zhuljeta “kërcen” me miushin
Zhuljeta “kërcen” me miushin 10/02/09 10:50 Megjithë volumin e lartë e ritmeve metal të muzikës në mëngjesin e shtëpisë së Big Brother, vajzat kanë vazhduar të qëndrojnë gjatë në krevat e tyre. Disa prej tyre nuk ishin zgjuar ende, ndërkohë që disa të tjera edhe pse i kishin hapur sytë, nuk lëviznin nga shtrati, por vazhdonin të meditonin, pa folur asnjë fjalë. Mes këtyre alternativave, Zhuljeta ka vendosur të bëjë miushin e saj të kërcejë. Dhe kështu ka bërë, e ka tundur dhe e ka shkundur sipas ritmeve... Vazhdo
Video Big Brother – Zhuljeta
http://shqiphost4.top-channel.tv/18754796/bigbrother/zhuljeta.flv  Vazhdo

Page 7 of 7« First...34567