zjarri ne ulqin

Ende digjen zjarre në fshatin Kaliman dhe Megjureç – Video
11 ditë rresht është zjarri aktiv të dhe në aksion në fshatin Kaliman dhe Megjureç. Sipas fjalëve të shefit të shërbimit të mbrojtjes, Flamur Sella ,“terreni jashtëzakonisht i vështirë ka bërë që intervenimet në këtë drejtim të jenë shumë të vështira. “Po ne vazhdimisht jemi në terren dhe kohë pas kohe dërgojme edhe masa shtesë për intervenim, mirëpo terreni shumë i thyeshëm na krijon probleme të jashtëzakonshme që vende vende nuk kemi se çka të bëjmë”, ka thënë ai. Në fshatin Kaliman dhe... Vazhdo

August 13, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Ende digjen zjarre në fshatin Kaliman dhe Megjureç – Video
Tags: , ,