Zyhni Beqiraj

Gezuar Festen e Ulqinit nga Zyhni Beqiraj – Video
Te nderuar miq ! E shtuna e pare e muajit Prill sipas tradites, vjen si dita e Festes ne Ulqin, dite ne te cilen, pas nje viti apo dimri te tej zgjatur ulqinaket u riktheheshin puneve te stines, udhetimeve ne det etj. ” Hini Prilli, hovi Ulqini ” ishte shprehja e bukur popullore, qe edhe sot nxit e frymezon per te festuar. Mbi nje dekade ulqinaket e Durresit te organizuar, sipas fteses se bere kane festuar ne Ulqin. Ndaj dhe sot une i jam pergjigjur fteses se Qendres per Kulture. Jam njsur te festoj ndryshe nga vitet e tjera... Vazhdo

April 6, 2013  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Gezuar Festen e Ulqinit nga Zyhni Beqiraj – Video
Tags: , ,