Hotels in Ulcinj suchen

calendrier
calendrier

Hotelet në Ulqin

Hotel Palata Venezia Ulqin

Hotel Palata Venezia në Ulqin gjendet në zemer të qytetit të vjetër ku njikohësisht është edhe bërthama e trashëgimisë kulturore historike të Ulqinit.... lëxo

Hotel Otrant Ulqin

Hotel Otrant në Ulqin gjendet tre kilometra larg nga qyteti I Ulqinit dhe 50 metra nga deti. Hoteli gjindet në fillim të plazhit të madhë.Ai shtrihet disa... lëxo

Shiko të gjitha hotelet në Ulqin

Apartamentet në Ulqin

Pushime ne Ulqin ne Holiday House prej 7€

Home: +382 30 455 073 Mobil: +382 69 731 443 + Viber Email: Holiday House@gmail.com   Që pushimet tuaja do te plotesohem me... lëxo

Apartment Victoria Ulqin

Tel + Viber: ‎+382 69 409 991 Mirësevini në Apartamentet Victoria një nga pushimoret më luksoze në Ulqin.Shtepija ka apartamente... lëxo

Oferta për pushime ne Çobi House – Ulqin prej 6€

Oferta për pushime ne Çobi House – Ulqin prej 5 euro Pushime familjare – Pushime verore ne Ulqin në Akomodime Çoba, Ulqini,... lëxo

Apartamenti Basha 1 Ulqin

Home: +382 30 455 171 Mobil: +382 69 079 29 + Viber Email: Lemobasha1@hotmail.com Apartamenti Basha 1 gjenden në një lagje të... lëxo

Shiko të gjitha apartamentet në Ulqin