Hotels in Ulcinj suchen

calendrier
calendrier

List of apartments in Ulcinj

Pushime ne Ulqin ne Holiday House prej 7€

Home: +382 30 455 073 Mobil: +382 69 731 443 + Viber Email: Holiday House@gmail.com   Që pushimet tuaja do te plotesohem me kenaqesi... More info

Apartment Victoria Ulqin

Tel + Viber: ‎+382 69 409 991 Mirësevini në Apartamentet Victoria një nga pushimoret më luksoze në Ulqin.Shtepija ka apartamente luksoze... More info

Apartamenti Granddy Ulqin

Kontakt: Mobil: +382 67 476 305 Home: +382 30 455 385 Home: +382 30 411 639 Apartamenti Granddy gjendet në Plazhën e madhe të Ulqinit, në... More info

Apartamenti Basha 1 Ulqin

Home: +382 30 455 171 Mobil: +382 69 079 29 + Viber Email: Lemobasha1@hotmail.com Apartamenti Basha 1 gjenden në një lagje të qetë në... More info

Oferta për pushime ne Çobi House – Ulqin prej 6€

Oferta për pushime ne Çobi House – Ulqin prej 5 euro Pushime familjare – Pushime verore ne Ulqin në Akomodime Çoba, Ulqini, Mali... More info

Apartamenti Curani Ulqin prej 10€

Nese plazhi i madhë i Ulqinit është destinacioni qe ju duhet ta vizitoni ateher apartamenti Curani eshte zgjedhja juaj me e mire. Akomodimi... More info

Apartamentet Llunji Ulqin

Apartamentet Llunji gjenden në një lagje të qetë të Plazhit të Madh, në Gjerana. Nëse kërkoni të akomodoheni në një pjesë relaksuese... More info

Apartamentet Monte Ulqin

Apartamentet Monte gjenden në Pinjesh, një lagje e re dhe e qetë, me plot objekte të posandërtuara, por njëkohësisht shumë afër plazheve... More info

Di Vincenzo Inn Ulqin

Apartamentet Di Vincenzo Inn gjenden në Plazhin e Madh, vetëm 800 metra larg plazhit me rërë më se të njohur në rajon dhe më gjërë. Akomodimi... More info

Apartamenti Mediteran Ulqin

Apartamentet Mediteran gjenden në Pinjesh, një lagje e re por shumë tërheqëse për mysafirë të huaj e vendas falë pozitës së mrekullushme... More info

Page 1 of 812345...Last »