When would you like to stay at Ulcinj ?

calendrier
calendrier

Apartamentet Llunji Ulqin 


Apartamentet Llunji gjenden në një lagje të qetë të Plazhit të Madh, në Gjerana. Nëse kërkoni të akomodoheni në një pjesë relaksuese dhe të rehatshme të qytetit por njëkohësisht shumë afër plazhës, ky është vendi i duhur dhe më se i përshtatshëm për pushimin tuaj.

Akomodimi përmbanë 6 apartamente, disa nga të cilat janë studio, ndërsa të tjerat janë dykrevetshe apo trekrevetshe. Apartamentet Llunji kanë në dispozicionin e vet një terracë të gjërë të rrethuar me gjelbërime si dhe secili prej tyre përfshinë edhe balkonin me pamje nga deti dhe natyra relaksuese. Çdo dhomë është e pajisur me shtretër komod, dollap, televizor, kondicioner, banjo me dush dhe kuzhinë të vogël por me të gjitha elemetet e nevojshme.

Përveç pajisjeve, apartamentet Llunji ofrojnë edhe mundësinë e wireless-it falas si dhe mundësinë e parkimit falas.

Apartamentet Llunji gjenden vetëm 3km larg qendrës, qytetit të vjetër dhe shumë restauranteve të cilat ofrojnë ushqim tradicional dhe internacional, 2km larg stacionit kryesorë të autobusëve dhe vetëm 500m larg plazhit me rërë.

Sherbimet dhe Pajisjet e

Gjeneral

Dhoma familjare, ajer kondicioneri, rezitja në teracë,

Shërbimi

Transport aeroportual me pagesë, Sherbim lavanderie, Rrobalarje/tharje, hekurosje,Shërbim dhe amvisërimi, Fax, Fotokopje,

Internet

Wireless falas mbrenda Akomodimit Llunji

Parking

Parking falas për musafirët e Apartamentit Llunji

Shërbim i Dhomave

Check-in

Prej 13:00 ora

Check-out

Deri 11:00 ora

Kafshët

Kafshët shtëpiake lejohen mbrenda akomodimit Lunji

Politika Anullimit

Anullimi / Parapagimi

Anulimi i rezervimit behet 24 ore para dates se mberritjes deri ne oren 18:00. Nese anulimi do te behet pas ketij afati, atehere klientit i mbahet e gjithe shuma e nates se pare te akomodimit. Per persona ekstra duhet me pare te pyesni . Pagesat plus varen nga politika e Apartamentit Llunji-.