When would you like to stay at Ulcinj ?

calendrier
calendrier

Apartamentet Monte Ulqin 


Apartamentet Monte gjenden në Pinjesh, një lagje e re dhe e qetë, me plot objekte të posandërtuara, por njëkohësisht shumë afër plazheve e atmosferës verore në përgjithësi. Apartamentet Monte mund të dallohen shumë lehtë sepse ai është një objekt i kuq dhe i bardhë nga jashtë, ndërsa në përdhesë gjendet një shitore ushqimore.

Akomodimi Monte përfshinë 14 apartamente, disa nga të cilat janë dydhomoshe apo njëdhomëshe. Shumica e dhomave kanë edhe balkonet e vet nga shtrihet një pamje e mrekullueshme dhe mbresëlënëse e detit të hapur dhe qytetit të vjetër të Ulqinit. Çdo dhomë është e pajisur me shtetër komod, mobilje me ngjyra të cilat I përshaten ambijentit, televizor, perde, kondicioner, banjo me dush si dhe kuzhinë të vogël për të gjithë ata të cilët dëshirojnë të përgatisin specialitetet e veta.   Gjithashtu mund të shërbeheni edhe me tharëse flokësh, hekur për hekurosje me kërkesën tuaj,  ndërsa shfytëzimi I lavatriçes konsiderohet me pagesë shtesë.

Apartamentet Monte ofrojnë gjithashtu edhe një terrace të gjërë të rrethuar me gjelbërime dhe të pajisur me ulëse e tavolina si dhe çadra, duke plotësuar në këtë mënyrë të gjitha kushtet për një pushim të vërtetë.

Shërbim i veçantë është edhe mundësia e qasjes falas të wireless-it.

Apartamentet Monte gjenden vetëm 500m larg qendrës së Ulqinit, 200m larg plazhit me rërë, vetëm 20m larg restauranteve të cilët ofrojnë kuzhinë tradicionale e internacionale dhe 1km larg stacionit krysorë të autobusëve.

Sherbimet dhe Pajisjet e

Gjeneral

Dhoma familjare, ajer kondicioneri, rezitja në teracë, Recepsion 24 orë /24, kopshti i gjelbërt, Terrac verore, Dhomë për jo duhanpirës,sherbim për personat me aftësi të kufizuara, Kasafortë , nxemje, Ajër i kondicionuar, Wc -banjo, Lidhje interneti (wireless),eskurzione, Staf shumë-gjuhësh, Ekspres kontrollim pranimi dhe largimi nga Apartamenti , Trasfere aeroporti me pagesë, Ballkon ,Televizor satelitor,

Shërbimi

Transport aeroportual me pagesë, Sherbim lavanderie, Rrobalarje/tharje, hekurosje,Shërbim dhe amvisërimi, Fax, Fotokopje,

Internet

Wireless falas mbrenda Akomodimit Monte

Parking

Parking falas për musafirët e Apartamentit Monte

Shërbim i Dhomave

Check-in

13:00 - 0:00

Check-out

7:00 - 10:00

Kafshët

Kafshët shtëpiake nuk lejohen mbrenda akomodimit Monte

Politika Anullimit

Anullimi / Parapagimi

Anulimi i rezervimit behet 24 ore para dates se mberritjes deri ne oren 18:00. Nese anulimi do te behet pas ketij afati, atehere klientit i mbahet e gjithe shuma e nates se pare te akomodimit. Per persona ekstra duhet me pare te pyesni . Pagesat plus varen nga politika e Apartamentit Monte.