Hotels in Ulcinj suchen

calendrier
calendrier

List of apartments in Ulcinj

Apartamenti Perezaj II Ulqin

Apartamentet Perezaj II gjenden në Plazhin e Madh, vetëm 700 metra larg plazhit me rërë. Perezaj II posedon një hapësirë të gjërë përreth... More info

Apartamenti Dion Ulqin

Apartamentet Dion janë të pozicionuara në Shtojin e Poshtëm, në Ulqin. Ajo është një lagje shumë afër plazhës së njohur Copacabana... More info

Vila Ekaterina Ulqin

Vila Ekaterina është e pozicionuar në një lagje të re të Ulqinit, në Pinjesh. Vila Ekaterina është e rrethuar me gjelbërim e kaltërsi... More info

Apartamenti Golden Sun Ulqin

Apartamenti Golden Sun është i vendosur ne lagjen Pinjesh në Ulqin vetem 700 metra larg bregdetit, e goditur në kodër ne nji shikim fantastik... More info

Apartamenti Days Inn

Akomodimi Days Inn eshtë i vendosur në një nga zonat më të preferuara te qytetit,të Ulqinit në lagjen e Pinjeshit. Apartamenti Days Inn... More info

Apartamenti Queen Ulqin

Apartamentet Queen gjenden në një lagje të qetë të Ulqinit, në rrugën që të çon për Plazhë të Madh, në Gjerana. Falë lokacionit... More info

Apartamenti Sun Ulqin

Apartamentet Sun janë të pozicionura në lagjen e re të Ulqinit, në Pinjesh. Këto apartamente vetëm 200 metra larg qendrës dhe 400 metra... More info

Vila Milaris Ulqin

Vila Milaris është e poziciounuar në Shtojin e poshtëm, në Ulqin. Ajo gjendet në një lagje të qetë, larg zhurmës e tollovisë verore,... More info

Apartamenti Omega 2 Ulqin

Apartamentet Omega 2 janë të poziciounuara në lagjen e re të Ulqinit, në Pinjesh. Kjo është një lagje e qetë, larg nga zhurma dhe tollovia... More info

House Rudovic – Ulqin

House Rudovic është një shtëpi familjare e cila gjendet vetëm 300m larg plazhit shkëmborë të pishave dhe një kilometër larg qendrës... More info

Page 2 of 812345...Last »