Hotels in Ulcinj suchen

calendrier
calendrier

List of apartments in Ulcinj

Apartamenti Le Domaine Ulqin

Apartamenti Le Domaine Ulqin është një akomodim modern,ndodhet në periferi të Ulqinit e quajtur Zogaj, rreth 10 minuta me makinë nga qendra... More info

Apartamenti Dalila Ulqin

Apartamenti Dalila gjendet në Plazhën e madhe të Ulqinit, në kilometrin e 4-të të rrugës që shkonë drejt ishullit nudistë ADA Buna. Në... More info

Pansion Aska Ulqin

Pansion Aska gjindet në fillim të plazhit të madhë të Ulqinit në rrugen që çon në Kepin e Gjeranave dhe është e pozicionuar 30 metra... More info

Apartamenti Ada Bojana Ulqin

Nese deshironi ta kaloni pushimin ne rivieren e Ulqinit 1km afër  kompleksit nudist Ada Buna,dhe afër restoranteve të ndertuara mbi lumit... More info

Apartamenti Comfort Ulqin

Akomodimi Comford gjendet ne kilometrin e dhjet të plazhit të madh të Ulqinit te rruges që çon në ishullin Ada Buna.Akomodimi ndodhet ne... More info

Dhoma Mollabeqiri Ulqin

Akomodimi Mollabeqiri  gjendet 150 metra nga qendra e qytetit të Ulqinit,në rrugen që çon për Valdanos.Pranë kopshtit me gjelbrina dhe... More info

Apartamenti Zlata Oliva Ulqin

Apartamenti Zlata Oliva gjendet me pamje nga deti dhe ndodhet ne nje zone piktoreske e te mrekullueshme mbi nje kodrine i quajtur Meterize nga... More info

Apartament Tati Ulqin

Akomodimi Tati ndodhet jo larg nga qyteti i vjetër të kalas shekullore të Ulqinit,ne kodren e lagjes Meteriz. I pozicionuar ne koder  akomodimi ... More info

Apartamenti Adriatik Ulqin

Akomodimi okupon një vend privilegj në lagjen e njohur turistike Pinjesh.Dhomat gjendet me pamje nga deti dhe ndodhet ne nje zone piktoreske... More info

Apartamenti Adriatic Ulqin

Apartamenti Adriatic gjindet në fillim të plazhit të madhë të Ulqinit dhe është e pozicionuar 30 metra nga bregu i Plazhit. Ky apartament... More info

Page 3 of 812345...Last »