Hotels in Ulcinj suchen

calendrier
calendrier

List of apartments in Ulcinj

Apartamenti Tara Ulqin

Akomodimi  ndodhet ne kodren e lagjes Meteriz te qytetit te Ulqinit rreth 500 metra larg nga deti. I pozicionuar ne koder  apartamenti  ju... More info

Apartamenti Dulsinea Ulqin

Akomodimi Dulsinea gjendet me pamje nga deti dhe ndodhet ne nje zone piktoreske e te mrekullueshme mbi nje kodrine nga ku duket nje pamje panoramike... More info

Villa Elena Ulqin

Akomodimi eshte i pozicionuar rreth 500 metra nga bregu i Plazhit të Madh dhe gjindet në kilometrin e 5  larg qendres se qytetit të Ulqinit... More info

Akomodimi Milla Ulqin

Akomodimi gjendet në mes tregut të gjelbërt dhe plazhës së vogël,me një modernizim dhe me pamje spektakolare mbi qytetin e vjetër të... More info

Apartamenti Aga Ulqini

Akomodimi është vendosur në lagjen Meteriz në krye të Ulqinit në një mjedis të qetë me pamje nga deti dhe gjirit të Sukës. I ndodhur... More info

Apartamenti Aida Ulqin

Akomodimi eshte i pozicionuar rreth 500 metra nga bregu i Plazhit të Madh dhe 3 km larg qendres se qytetit të Ulqinit dhe ofron nje ambjent... More info

Apartamenti Amina Ulqin

Akomodimi Amina ngrihet në një kodër dominante të lagjes Pinjesh që krontollon hapsirën detare në një rreze prej 60 km.Ndërtesa ka nje... More info

Apartamenti Bazar Ulqin

Apartamenti Bazar janë të vendosur në skaj të plazhit të madhe të Ulqinit. Lokacioni është unike rrethuar nga natyra e bukur e bën... More info

Apartamenti Blue Star Ulqin

Akomodimi Blue Star gjindet ne hyrjen e par të plazhit të madhe të Ulqinit me një shtepi me apartamente të modernizuara në të gjitha aspektet... More info

Apartamenti Bushati – Antigona Ulqin

Objekti i akomodimit Antigona gjendet në zemër të qytetit të vjetër të Ulqinit. Ju afron vendosje në apartamente me pamje te mrekullushme... More info

Page 4 of 8« First...23456...Last »