Hotels in Ulcinj suchen

calendrier
calendrier

List of apartments in Ulcinj

Apartamenti Cejoviq Ulqin

Akomodimi është vendosur në lagjen Meterizë në krye të Ulqinit në një mjedis të qetë nga ku duket nje pamje panoramike mahnitese e... More info

Apartamenti Croma Ulqin

Akomodimi Croma ndodhet në faqen perëndimore të kodrës dhe rrugës që çon në hotelin Mediteran, e cila ngrihet mbi qendrën e Ulqinit... More info

Apartamenti Cungu Ulqin

Akomodimi Cungu gjendet tre kilometra larg qytetit të vjetër të Ulqinit, apo konkretisht është në fillim të plazhit të madh dhe i cili... More info

Apartamenti Dibra Ulqin

Akomodimi Dibra eshte vendi ideal per te gjithe ato qe deshirojne paqe dhe qetesi, por edhe ne afersi te qendres se qytetit dhe plazhit. Objekti... More info

Apartamenti Eneida Ulqin

Apartamenti Eneida Ulqin ndodhet në një distancë prej 800 metra nga qendra e qytetit. Të gjitha dhomat e apartamenteve kanë pamje nga deti.Eneida... More info

Apartamenti Firenze Ulqin

Apartamenti Firenze gjendet me pamje nga deti dhe ndodhet ne nje zone piktoreske e te mrekullueshme mbi nje kodrine nga ku duket nje pamje panoramike... More info

Apartamenti Gjakonoviq Ulqin

Akomodimi ndodhet në faqen perëndimore të kodrës ku gjindet përmendorja dhe rrugës që çon në hotelin Mediteran, e cila ngrihet mbi qendrën... More info

Apartamenti Hanka Ulqin

Akomodimi ndodhet në faqen perëndimore të kodrës dhe rrugës që çon në hotelin Mediteran, e cila ngrihet mbi qendrën e Ulqinit dhe të... More info

Apartamenti Haus Adriatica Ulqin

Apartamentet Haus Adriatica gjendet në Plazhën e madhe të Ulqinit, në kilometrin e 3-të të rrugës që shkonë drejt ishullit ADA. Në... More info

Apartamenti Holiday Ulqin

Apartmenti Holiday Ulqin është një akomodim modern,ndodhet 1600 metra larg nga Plazhi i madhë i Ulqinit. Akomodim modern me një ambient... More info

Page 5 of 8« First...34567...Last »