Hotels in Ulcinj suchen

calendrier
calendrier

List of hotels in Ulcinj

Hotel Kleopatra Ulqin

Hotel Kleopatra gjendet në një lagje të qetë, të rrethuar me gjelbërime, një lagje e re por njëkohësisht shumë afër plazheve shkëmbore,... More info

Hotel Senator Ulqin

Hotel Senator i cili me krenari dhe plot meritë gëzon titullin e katër yjeve, gjendet ne rrugën e Përmendores dhe rrugën e cila të çon... More info

Hotel Dajti Ulqin

Hotel Dajti gjendet mu në qendër të Ulqinit, përballë pazarit të gjelbërt. Duke i u falenderuar pozitës shumë të volitshme dhe të... More info

Kompleks Naturist Ada Bojana Ulqin

Ujëdhesa nudiste Ada Buna shfrytëzohet për pushimore të turistëve nudist.Faza e pare e Adës është ndërtuar 1972,dhe përmban 83 shtëpiza... More info

Hotel Riva Ulqin

Hotel Riva gjendet në pjesën më të bukur të qytetit, i pozicionuar mu në shetitoren më të frekuentuar të këtij qyteti bregdetarë,... More info

Hotel Laguna Ulqin

Hoteli elegant Laguna i cili gjendet mu në qendër të Shtojit vetëm 200m larg detit dhe plazhës së njohur Plazha e madhe është një hotel... More info

Hotel Zan Ulqin

Hotel Zan është një hotel i ri, ku arkitektura kombinon harmonikisht me mjedisin e natyrës lokale.Si deshironi të kerkoni bukurite e ketij... More info

Hotel Palata Venezia Ulqin

Hotel Palata Venezia në Ulqin gjendet në zemer të qytetit të vjetër ku njikohësisht është edhe bërthama e trashëgimisë kulturore historike... More info

Hotel Llolla Ulqin

Hotel Llolla në Ulqin është një hotel modern,ndodhet në periferi të Ulqinit e quajtur Kodra, rreth 10 minuta me makinë nga qendra e qytetit... More info

Hotel PREGO Ulqin

Hotel Prego në Ulqin më tre yje ndodhet ne hyrje te qytetit te Ulqinit disa metra larg stacionit të autobusave, dhe rreth 1000 metra larg... More info

Page 1 of 212