Az Ulcinj Montenegró - Utazás, nyaralás,Üdülési, Szállás 7€
I n f o

Mobil: +382 69 731 443 + Viber

skype

Nyaraló e mindössze 900 méterre a strandtól, a Velika Plaza. A szobák légkondicionálóval és erkéllyel.

A szobák ingyenes Wi-Fi-vel, jól felszerelt konyha. Ők is egy kávéfőző és egy hűtőszekrény és terasz vagy erkély védett szúnyogháló. Ki lehet ülni a napozóteraszon és élvezze a kilátást a környékre. Nyaraló ingyenes parkolási lehetőséget és biztonságos.

A Holiday House egyszerű, de kényelmes bútorokkal és saját fürdőszobával rendelkezik.

Található, 10 perc sétára a hosszú, homokos strand Velika Plaza, a homokos strandok White Beach, Saranda Beach Mojito Beach 900 méterre található.

Velika Plaza 12 km-re fekszik, és számos lehetőséget kínál a sport-és vízi sportok. A strand számos lehetőség a vízi sportok, mint a szörfözés, búvárkodás, vízisí és jet ski.
Holiday-House-Velika Plaza 12 km-re fekszik-Ulcinj-Montenegro
A legszebb strandok Ulcinj: Ada Bojana nudista – naturista strand, Lux Beach, Tony Grill Beach, Európa Beach, Safari Beach, MCM Beach, Tropicana Beach, Coco Beach, Saranda Beach, White Beach, Copacabana Beach, Mojito Beach, Beach Albatros, nudista – naturista strand AZ Albatros, Sapore di Mare Beach, Royal Beach, Aquarius Beach Small Beach, Liman Beach, Valdanos Beach, Ivana Beach, Tampico Beach, Adriatica Beach, Ibiza Beach Dolcinium Kite Surf Beach, Miami Beach, Noki Beach, Ladies naturista szál (NOK naturista strand).

Sasko tó, melynek ritka madárfaj, 16 km-re, míg a Skadar-tó 30 km távolságban. Ada Bojana, egy sziget a folyó Bojana ítélt gyakorlat kite szörfözés és a lovaglás, valamint a gyógyászati ​​erényeit homok, 9 km-re.

Élelmiszerbolt üzletek, bárok és éttermek 300 méterre nyaraló. A régi város Ulcinj 3.5 km, míg Valdanos Bay, a maga olajfák nyúlik vissza 2000 évvel ezelőtt, 6 km.
Naturist-Resort-AdaBojana-Montenegro-11
Ulcinj óvárosa 3.5 km-re van Valdanos-Obol, 2000 where Évák olajfák állnak, 9 km-re van Bojana-Folyo PEDIG Felhasználói útmutatók mintegy 10 km-re-található.

Étterem közelében Nyaralás a Haz;
Étterem Pizzéria Corona
Étterem Pizzéria Antik hal ed Olasz specialitete
Étterem Saranda Beach Földközi Konyha, hal-ed Olasz specialitete
Étterem Kalimera, hal ed Olasz specialitetee
Étterem Otranto Földközi-Konyha
Étterem Lovac már Földközi-Konyha

Az Ulcinj buszpályaudvar 3 km-re. Rail Station Bar 25 km-re található Podgorica nemzetközi repülőtér 72 km-re található a nyaraló.