Tropikana beach  vam pruža sve turisticke usluge kao smeštaj , apartmane,sobe,ville,hotele itd.Tropikana beach Ulcinj izlazi vam u susret na pretraživanje i poredjenje turistickih ponuda u Ulcinju, opisi,destinacija i smeštaja vaseg boravka u Ulcinj. Kod nas možete naci predivne plaže, ne tako duboko more, lagana vazdušna strujanja sa mora koja ublažuje letnje vrucine, bezbroj mesta za razonodu.Pešcana Velika plaža dužine 12 km pravi je vatromet zabave, sportskih aktivnosti, turnira i takmicenja.
Velika Plaža u Ulcinj pruža se skoro u nedogled na 12 km. Velika plaža sa peskom sitnim poput brašna. Bliže samom gradu nalazi se nekoliko hotela, vila,odmarališta, kamp naselja i kampova. Svi hoteli smešteni su u parku sa mediteranskim rastinjem ciji se miris meša sa mirisom mora. Na Velikoj plaži, pored blagorodnog delovanja peska i mora, gosti se mogu baviti raznim sportovima.
Sa kompletnom turistickom  ponudom na jednom “Tropikana beach Ulcinj” izlazi vam u susret na pretraživanje i poredjenje turistickih ponuda u Ulcinju, opisi,destinacija i smeštaja vaseg boravka u Ulcinj.

Dobrodošli “Tropikana beach Ulcinj” !!!
Za sve informacije molimo vas kontaktirajte nas:

Nešto o Ulcinju

Najduže plaže sa sitnim peskom u Ulcinju pravo su mesto za ponovni i pravi doživljaj prirode.

Ulcinj se pored mora prostire u obliku napetog luka. Već na prvi pogled otkriva svoju dugu i interesantnu prošlost od tri milenijuma i jedan je od nasjtarijih gradova Jadrana. Danas su tu mnogi tragovi prekrasnih gradjevina podizanih u kamenu. Tek poneki dobro očuvan ornament podseća na raskošno doba gotike i renesanse. Ipak, neke su gradjevine opstale, poput Balsica-kule, ili renesansne crkve-dzamije u kojoj je smešten gradski muzej.

Skoro unedogled, pruzaju se 12 km duga Velika plaža. Velika plaža predstavlja veliki prirodni fenomen lepote. Plaza je od Ulcinja udaljena 5 km. Duzina plaže iznosi oko 13 km a njena prosčecna širina je oko 60m. Zbog takvih razmera meštani je i nazivaju “Ulcinjskom Kopakabanom”. Velika plaža Ulcinj se proteze od rta Djerana do Ade Bojane. Prekrivena je najfinijim sitnim peskom a procenjuje se da je kapacitet plaze oko 150000 kupača. Kvaltet peska je takav da mu se pripisuje lekovito svojstvo. Za Veliku plažu je karakterističan veoma dug plitki pojas morske vode.

Na plaži se mogu iznajmiti razni sportski rekviziti. Mozete da jedrite, surfujete, skijate, igrate fudbal ili odbojku na pijesku. Veoma je popularan i sportski ribolov.

U zaledju Velike plaže, odnosno neposredno uz nju, udaljen 100-tinak metara od mora, nalazi se hotelski kompleks, sa sportskim terenima za tenis, fudbal, kosarku, odbojku, rukomet… Ispod rta Djerana, na samom pocetku Velike plaže, nalazi se marina “Porto Milena”, duboko uvučena u kopno, gde je izgradjeno bezbroj drvenih kolibica na vodi za lovljenje ribe (na tradicionalan nacin), koje su mjestani nazvali “kalimera”.

skype

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url