Muntenegru – Ulcinj

Ulicinj este un fost oraş al piraţilor ce se află doar la câţiva kilometri de graniţele cu Albania iar majoritatea cetăţenilor sunt musulmani. Însă asta nu înseamnă că sunt distanţi şi neplăcuţi, ba chiar dimpotrivă, localnicii sunt obişnuiţi cu turiştii şi mereu sunt prietenoşi şi le dau sfaturi.

În jurul oraşului nu sunt munţi, ci mai degrabă câmpii şi pământuri agricole, unde se cultivă în cantităţi foarte mari măslini, citrice, granate, vie şi alte fructe mici.

Pentru Ulicinj sunt tipice pieţele aglomerate şi pline de viaţă, care au loc de două ori pe săptămână. Veţi găsi aici de toate – fructe, legume, carne, brânzeturi, muzică, bijuterii şi orice altceva vă trece prin cap.

O altă caracteristică tipică a acestui oraş deosebit este Plaja Mare, care are o lungime de peste zece kilometri. Nisipul său este benefic pentru persoanele care suferă de boli ale aparatului locomotor, datorită conţinutului său de minerale. Cei ce iubesc sportul consideră această plajă ca fiind cea mai bună datorită nivelului unic şi ridicat de selecţie a activităţilor sportive, în special windsurfing şi pescuitul.

Pe unele plaje locale s-au construit ştranduri ce atrag turiştii prin denumiri cunoscute precum Copacabana, Tropicana, Miami şi multe altele. Sporturile acvatice şi de plajă sunt aici suficiente şi pentru sportivii activi. În ceea ce priveţte curăţenia şi întreţinerea acestora nu ajunge la acelaşi nivel ca celelalte locuri din Muntenegru şi asta datorită turismului ridicat.

Găsim aici şi Plaja Municipală, Plaja Mică, dar şi Plaja Femeilor, unde bărbaţilor le este interzisă intrarea. Se foloseşte în special pentru vindecarea bolilor feminine, îndesebi a infertilităţii.

Nu trebuie să mergeţi cu nici un mijloc de transport în comun pentru a traversa oraşul. Cu siguranţă nu trebuie să treceţi cu vederea vizitarea Castelului Ulcinjsky, care pe timpuri folosea ca defensivă în faţa inamicilor. Parte a castelului este şi moscheea şi muzeul de arheologie.

Asistenţă şi informaţii
Pe acestă pagină afişăm rezultatele pentru căutarea ”toate locurile de cazare din localitatea Ulcinj-Muntenegru – Locuri de cazare”. Puteţi iniţia o nouă căutare prin apăsarea butonului galben ”Caută cazare”. Este recomandat să vă mai întoarceţi, numărul locurilor de cazare înregistrate creşte continuu, astfel dacă mai reveniţi pe pagina noastră sperăm să vă oferim şi mai multe locuri de cazare din localitatea Locuri de cazare Ulcinj.
Ţara : Muntenegru
Judeţ : Ulcinj
Oraş : Ulcinj
Categorie : Appartement
Tipul locului de cazare : Apartament
Număr camere : 6
Preţ (de la – până la, pe persoană, pe noapte): 7 – EUR
Program: De la: Ianuarie 1 Până la: Decembrie 31

Eşti în căutarea unui loc în care va stabili mintea ta gratuit şi, de asemenea, un loc în apropierea tuturor de divertisment? Te consideri norocos! Aici, la  Apartamente noi oferim mai mult decât aţi putea gândi. articole de lux şi doar că suma de spatiul de care aveti nevoie. Sumele totale de camere sunt de şase mai degrabă sunteţi o familie de mari sau mici, avem ceea ce cauti. Camerele constau dintr-o / c, tv prin satelit, internet wifi, comoda ta cu armurarii, frigider, fier si / Fier de calcat. Paturile sunt fie simple, duble, si regina mijlocii suma totală de 18 de paturi. Recent remodelat bai personale, cu un stand dus în sus, care constau întotdeauna de prosoape curate, uscator de lovitură, săpun, şampon şi etc În fiecare cameră aveţi propria terasă cu o vedere deosebită a Mării Adriatice. Avem o spălătorie, parcare si o curte superba. În cazul în care doriţi să luaţi masa în avem o bucatarie mare sau dacă doriţi să luaţi masa acolo sunt două restaurante în apropiere aproximativ 400m departe. Plaja este de aproximativ 500 m de apartament, împreună cu o zona centrala a orasului, astfel încât să vă puteţi bucura de noapte afară şi ştiu că nu aţi călătorie departe de a face acest lucru. Există, de asemenea, o plajă cunoscută în apropiere 450m departe cu un parc plin de arbori de pin sănătoşi şi un loc grozav să înoate sau bronz. Să nu uităm despre castel istorice şi frumoase, care este 800m.Not numai că există un castel, dar cluburi, magazine cafenele, centre comerciale şi două mari plaje.

Mobil Phone : +382 69 731 443

Mobil Phone: +382 30 455 073

[flv width=”580″ height=”400″]http://cdn9.fliqz.com/bca2a1bd98324f429cf68c31ef3b2269.flv[/flv]
apartamente, casa, case private, Cazare, cazare ieftin, Cazare în Ulcinj, cazare privat, în ultimul minut, Muntenegru, Pensiune, Plaja, restaurante, rezervari, turism, vacanta, Wellness,