Aranzhmane turistike  UlqinTropicana Beach.1Aranzhmane turistike në Ulqin,Hotele,Villa,Apartamente,Dhoma

Home: +382 30 455 073

Mobil: +382 69 731 443 + Viber

Email: Holiday House@gmail.com

 

skype
Ofertat tona turistike nga kompanija Tropikana Beach Ulqin jane te aranzhuara ne menyre te atille qe gjithkush te mund te gjej diçka interesante per vete shtepi private,hotel,villa,Apartamente apo Dhoma.
Perveç akomodimit ne Hotele, ju ofrojme mundesine te prenotoni pushimin tuaj edhe ne apartamente private komplet te mobiluara.
Me deshiren tuaj, ne ju krijojme oferta personale turistike per familje, grupe nxensish, studentesh, puntoresh etj. Mjafton te na dergoni nje e-mail ose te telefononi ne numrin celular direkt tek pronari i Plazhit Tropikana në Ulqin.Në bashkepunim me partneret tane ne Ulqin ju mundesojme te njihni vendin e Ulqinit dhe mbarë rajonit.
Jena ne dispozicionin e juaj,keni ndonje pyetje ose paqartesi per Apartamentet,hotelet,villat apo dhomat ne Ulqin? Mos hezitoni te na kontaktoni dhe na telefononi:

 

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url