Home: +382 30 455 073

Mobil: +382 63 466 611 + Viber

Email: Holiday House@gmail.com

 

skype

Kete vite ofertat per pushime ne rivieren e Ulqinit tash me kan filluar dhe kjo besojme do te kete nje ndikim shume pozitiv ne rritjen e udhetareve te cilet do te perzgjedhin Ulqinin si vend ku do ti kalojne pushimet verore 2014.

www.visit-ulcinj.com,tash me ofron ne treg oferten shume speciale First e Last Minute Booking the ju mund te perfitoni deri ne 30% zbritje ne shume hotele ne Ulqin dhe ate vetem duke rezervuar pushimin e juaj sa me shpejte.

Cka juve ju mbetetet eshte te vendosni se ne cilin hotel do ti kaloni pushimet dhe te kryeni rezervimn qe sot per te perfituar zbritjen e madhe prej deri ne 30%.

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url