Apartamentet Curani Ulqin - Mali i Zi,apartament ne ulqin,apartamente me qera ne ulqin,shtepi me qera,akomodim ulqin,ap me qera apartamente,jap me qera dhoma,Apartment  Ulcinj,Apartamente ne Ulqin,Aranzhmane turistike Ulqin,Apartments  CURANI,Apartments Curani Ulcinj,Apartment ulqin,Accommodation Montenegro,Apartments ulcinj,Apartments Curani for Rent,Ulcinj Montengro Apartment,Ulcinj  Monténégro - appartements,Apartment Rentals Curani,Holiday Apartments in Ulcinj,Appartements  de vacances à Ulcinj ,Ulcinj  vacances,Monténégro Ulcinj Logement,Appartement à Ulcinj,Monténégro Ulcinj Hébergement...Holiday,Apartamenti Curani gjindet ne kilometrin e par të plazhit të madhe të Ulqinit me një shtepi me apartamente të modernizuara në të gjitha aspektet duke përfshirë air condition, (klimen), banjon, ballkanat, frigoriferat ,TV dhe Internet pa limit të gjitha këto në çdo dhomë ose apartamentë si dhe kuzhinat me të gjitha paisjet e nevojshme për përgaditjen e ushqimit tuaj.Apartamentet Curani posedojnë te gjitha pajisjet e nevojshme për te ju ofruar komoditet maksimal ne pushimet e juaja ne bregdetin e Ulqinit.
Gjendemi në kilometrin e par nga kthesa e plazhit të madhë që çon për Ishullin Buna,me saktësisht vetëm 800m larg plazhit Bukurija e Ulqinit.1200m nga Plazhi Safari, 1300m nga Plazhi Tropicana,1100m nga Plazhi Mijamit dhe 2,5 km nga Plazhi Kopakabana , 3 km larg nga Ulqini dhe 4 km larg nga Plazhi i Vogël.
Eni dhe na vizitoni se nuk do të pendoheni.
Objekti ynë ju ofron parkingun e rrethuar dhe te siguruar 24 ore.

Ju mirpret familja Curani
skype

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url


Accommodation Montenegro, akomodim ulqin, ap me qera apartamente, apartament ne ulqin, apartamente me qera ne ulqin, Apartamente ne Ulqin, Apartment Ulcinj, Apartment Rentals Curani, Apartment ulqin, Apartments Curani, Apartments Curani for Rent, Apartments Curani Ulcinj, Apartments ulcinj, Appartement à Ulcinj, Appartements de vacances à Ulcinj, Aranzhmane turistike Ulqin, Holiday Apartments in Ulcinj, jap me qera dhoma, Monténégro Ulcinj Hébergement…Holiday, Monténégro Ulcinj Logement, shtepi me qera, Ulcinj Monténégro – appartements, Ulcinj vacances, Ulcinj Montengro Apartment