skype
E kush tha që vetëm bregdeti ulqinak  ofron pamje magjepsëse. Ky plazh këtu quhet  Europa Beach Ulqin.

Ndodhet midis plazhit Toni Grill dhe Plazhit Saranada. Është një perlë e Adriatikut dhe Ulqinit por shumë e njohur për pastertin e saj.

Për vendasit është kthyer tashmë në pikën më të preferuar për të kaluar pushimet, mes , pishave dhe detit. Rëra e hedhur plazhi magjepsës ku nuk munguan  investimet e pronarit të saj.

Pushuesit që e njohin këtë vend nuk kanë nguruar ta pushtojnë duke përjetuar një relaks të vërtetë mes këtij oazi të Adriatikut . Rëra e virgjër dhe uji i kristaltë e bëjnë një vend mahnitës për të kaluar pushimet verore në Ulqin.

Ky plazh ka një vijë të gjatë bregdetare për shfrytëzim  nga Toni Grill deri pranë  plazhit Saranda që gjenden ne periferi të plazhit Bukuria e Ulqinit.Është deri në 400 metra dhe prania e baticës dhe zbaticës bën që ajo të jetë përherë e pasur me jod. Rruga që të con drejt plazhit eshë ne kilometrin e parë prej Hoteleve të Rivierës së Ulqinit.

Plazhi Europa Beach Ulqin frekuentohet në masë  nga pushuesit nga ghithë bota,por edhe nga vendorët.Plazhi Europa Beach posedon retorantin e vetë buz plazhes me gjella të fresta dhe nga skara.

Ju presim që te vini.

 

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url


dh